NUK Micro Express Plus Desinfiointilaite mikroaaltouuniin

NUK Micro Express Plus Desinfiointilaite mikroaaltouuniin


Hinta
32,10 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A203844

EAN: 4008600260332

NUK Micro Express Plus Desinfiointilaite mikroaaltouuniin
Pieni lapsi on vaativa ruokailija. Pieni lapsi tarvitsee ruokaa useita kertoja vuorokaudessa. Ruokailua varten ei riitä, että pullot ja tutit on puhdistettu, vaan ne on myös desinfioitava.

NUK Micro Express Plus -laite desinfioi tuttipullot ja niiden tarvikkeet (ei tutteja) sekä rintapumppujen osat vesihöyryn avulla. Siihen voidaan laittaa samanaikaisesti neljä 300 ml tuttipulloa. Pullot asetetaan laitteeseen niin, että ne ovat myös heti oikeassa asennossa kuivumista varten. Osia voidaan siirellä käytännöllisten pihtien avulla.

Laitteessa on kolme pääosaa, joten sitä on helppo käyttää ja se sopii kaikkiin mikroaaltouuneihin, joiden korkeus on vähintään 187 mm ja leveys 280 mm. Sitä voidaan käyttää kaikille tuttipulloille, jotka on valmistettu mikroaaltouunin kestävästä materiaalista. Laitteeseen kuuluu läpinäkyvä suojakansi. Laite voidaan puhdistaa kostealla pyyhkimällä tai astianpesukoneessa.

Tuotetietoja
  • Ihanteellinen päivittäiseen desinfiointiin
  • Desinfiointiaika noin 4 minuuttia (mikroaaltouuni 1000 W)
  • Helppokäyttöinen
  • Sisältää pihdit
  • Huomioi mikroaaltouunin vähimmäismitat

Lisätarvikkeita

Hinta
6,59 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Micro Express Plus Desinfiointilaite mikroaaltouuniin
32,10 €