NUK lasipullo Nature Sense sininen, 240 ml syntymästä, silikoni-nänikoko M

NUK lasipullo Nature Sense sininen, 240 ml syntymästä, silikoni-nänikoko M


Vaihtoehdot:
 • NUK lasipullo Nature Sense sininen, 240 ml syntymästä, silikoni-nänikoko M
 • NUK lasipullo Nature Sense valkoinen, 240 ml syntymästä, silikoni-nänikoko M
 • NUK lasipullo Nature Sense vaaleanRED, 240 ml syntymästä, silikoninupin koko M

Hinta
12,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotteita sarjasta NUK Nature Sense

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A228699

EAN: 4008600277989

NUK lasipullo Nature Sense sininen, 240 ml syntymästä, silikoni-nänikoko M
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
NUK ei voi korvata äitiluontoa - vaan ottaa hänet roolimalleksi. NUK on siksi tehnyt liiketoiminnastaan ??entistä lähemmäksi luontoa ja on siten kehittänyt uuden NUK Nature Sense -pullon. Tämän pullon erityinen asia on se, että nupun hienot juoma-aukot mallinnettiin äidin rinnan maitokanaviin ja tekevät siitä pullon, jonka avulla vauvat voivat nauttia täysin tutusta juomistunneesta ja ennen kaikkea luonnollisesta virran virtauksesta. juominen. Ja juuri se on NUK: n tärkeä asia, koska luonnollisen tunteen kanssa pullon ruokinnan aikana muutos imetyksestä pullon ruokintaan on helppoa ja hauskaa sinulle ja vauvalle.

NUK Nature Sense -pulloputken nänni on lähempänä äidin rintaan kuin koskaan ennen! Tämä juomapullo on erityisen sopiva äideille, jotka eivät voi imettää, jotka yhdistävät imettämisen ja pullon ruokinnan tai jotka vain haluavat totta tottua vauvansa juomaan pullosta. Nupun erityisen leveä ja joustava huulimatto antaa vauvallesi mahdollisuuden käynnistyä luonnollisesti, ja innovatiivisen anti-colic -venttiilin avulla voit juoda kuin rinta pysähtymättä, estäen näin vauvan nielemästä ilmaa. Lisäpehmeä nänni-kärki mukautuu suuonteloon erittäin joustavalla tavalla, kuten nänni. Tämän ansiosta lapsesi on paljon helpompaa sanoa hyvästit rintaan ja innovatiivinen juomapullo tuo sinulle myös NUK: lle todellista lisäarvoa, koska isäsi voi nousta yöllä, ottaa jälkeläisten ravitsemus käsiinsä ja antaa sinulle siis muutaman tunnin arvokkaan unen.

Mutta mikä tämä täydellinen nuppi, jota äidit, kätilöt ja lastenlääkärit arvostavat ja suosittelee, olisi ilman vastaavaa pulloa? Nature Sense -pullo on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä borosilikaattilasista. Erittäin leveä pullonkaula tekee täyttämisen ja puhdistamisen erittäin helpoksi. Suojakorkki sulkee kaikki hienot juoma-aukot vuodonkestävästi, jotta juomapullo osoittautuu myös uskollisena kumppanina tien päällä. Käytännöllisen pullon ja luonnollisen tutin yhdistelmä on tässä toteutettu ihanteellisesti, koska sinun ja vauvasi ei pitäisi unohtaa mitään.

Tuotetiedot:
 • Ikä: Syntymästä lähtien (0–6 kuukautta)
 • Suunnittelu: läpinäkyvä / sininen
 • Teema: Flyeri
 • Materiaali (pullo): Borosilikaattilasi
 • Materiaali (imukuppi): Silikoni
 • Täyttömäärä: 240 ml
 • Koko (imukuppi): (maito)
 • Ei sisällä BPA: ta
 • Optimaalinen, rauhallinen ja luonnollinen juomavirtaus hienon ja vaihtelevan juoma-aukon läpi, jotka perustuvat äidin rintaan.
 • Breitex-joustava huulimatto, jossa on erityisen pehmeä kärki, samanlainen äidin rintaan
 • Innovatiivinen anti-koolikkaventtiili estää ilman nielemistä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK lasipullo Nature Sense sininen, 240 ml syntymästä, silikoni-nänikoko M
12,00 €