Extra alennus vaatteista!
Extra alennus vaatteista!
Vain tänään:
30% Appi | 25% Netti
00
t
00
min
00
s
Katso lisääi
NUK juomapuoli Nature Scythe koko 2 S 4 kpl

NUK juomapuoli Nature Scythe koko 2 S 4 kplHinta
13,66 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-7 arkipäivää

Tuotteita sarjasta NUK Nature Sense

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A291282

NUK juomapuoli Nature Scythe koko 2 S 4 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
NUK Nature Sense -nuppi
Erityisesti ensimmäisinä elämänkuukausina kiinnitämme erityistä huomiota jälkeläisiimme. Ravitsemus on tärkeä tiikeri-näkökohta ja etenkin muutos imetyksestä pullon ruokintaan asettaa äideille usein pienen haasteen.
Tukeaksemme sinua tässä herkässä vaiheessa olemme saaneet luonnon innoittamana ja kehittäneet nännin, joka on yhtä lähellä äidin rintaa kuin koskaan ennen: NUK Nature Sense -nuppi!
Tämä innovaatio, jossa on paljon pieniä aukkoja yhden juoma-aukon sijasta, varmistaa rauhallisen ja luonnollisen juomavirtauksen vauvallesi. Tämä saa vauvasi tuntemaan olonsa turvalliseksi ja helpottaa pullon vastaanottamista.

Luonnon innoittama: Mikä tekee tästä nupusta niin erityisen
Huolimatta siitä haluatko ruokkia tai vieroittaa - monilla vauvoilla on vaikea tottua pulloon.
Ja juuri tässä NUK Nature Sense -nuppi tulee näyttöön: monien hienojen juoma-aukkojen lisäksi, jotka kuten äidin rinta, varmista rauhallinen ja luonnollinen juominen, nisussa on erityisen leveä ja joustava huulituki, jonka avulla vauva voi laittaa luonnollisesti.
Innovatiivinen anti-colic -venttiili mahdollistaa rintamaisen juomisen pysähtymättä, estäen siten vauvasi nielemästä ilmaa. Olemme seuranneet myös luonnon esimerkkiä erityisen pehmeän nupin kärjen suhteen, koska kärki mukautuu suuhun erityisen joustavalla tavalla kuin nänni.

Täydellinen yhdistelmä: Nature Sense -nuppi ja pullopullo
Äitien, kätilöiden ja lastenlääkäreiden arvostama ja suosittelema nuppi on saatavana kolmella erilaisella juoma-aukolla (S, M ja L) - sopii rintamaitoon viskoosiin ruokaan asti. Kun vauvasi kasvaa, voit helposti käyttää laajempaa nyrkkivalikoimaamme. 0 - 6 kuukauden ja 6-18 kuukauden ikäisille vauvoille tarkoitetun nupun kokoa voidaan muuttaa helposti ja kätevästi.

tuotetiedot:
  • Optimaalinen, rauhallinen ja luonnollinen juomavirtaus hienojen juoma-aukkojen läpi, jotka on mallinnettu äidin rintaan.
  • Leveä, joustava huulten tuki ja erityisen pehmeä kärki, joka on samanlainen kuin äidin rinta.
  • Innovatiivinen anti-colic -venttiili estää ilman nieleminen
  • 6-18-vuotiaille lapsille S (matalan viskositeetin omaavalle ruoalle ja rintamaitoon)
  • BPA-vapaa
  • Sopii kaikille NUK Nature Sense -pullopullille
  • Määrä: 4 kpl

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK juomapuoli Nature Scythe koko 2 S 4 kpl
13,66 €