Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

NUK Juomapullo Nature Sense 150 ml valkoinen, 2 kpl
toistaiseksi loppuunmyyty

NUK Juomapullo Nature Sense 150 ml valkoinen, 2 kpl


Hinta
17,98 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A318612

NUK Juomapullo Nature Sense 150 ml valkoinen, 2 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
NUK Nature Sense-pullo, jossa on lämpötilan ilmaisin Control
Hyvä tunne! Kun meno on kovaa, pieni lisäturva tuntuu hyvältä. Kun vauvasta tulee pikkulapsi, NUK Nature Sense-ruokintapullo, jossa on lämpötila Control , tukee sujuvaa siirtymistä rinnasta tai pullosta itsenäiseen juomiseen.

NUK Nature Sense-juomapullo, jossa on lämpötila Control , näyttää yhdellä silmäyksellä, milloin oikea juomalämpötila on saavutettu, ja antaa varmuuden siitä, ettei juoma ole liian kuumaa. Jos juoma on liian kuumaa, muuten sininen merkkivalo muuttuu valkoiseksi. Ihannetapauksessa nesteen tulisi olla ruumiinlämpöinen (37 °C = keskikokoinen sininen).
Tärkeää: NUK Lämpötila Control toimii lisätarkastuksena. Tarkista lämpötila uudelleen ennen kuin annat juoman lapsellesi.

NUK Nature Sense-pullo: Varovaiseen siirtymiseen itsenäiseen juomiseen.
NUK Nature Sense-pullo sopii erityisesti vauvoille, joita on aiemmin imetetty ja jotka on nyt vähitellen totutettava itsenäiseen juomiseen ilman, että heidän tarvitsee luopua tutusta tunteesta, jota äidin rinnasta juominen tuo tullessaan. Pullon erittäin leveä ja pehmeä silikoninen suulake (20 % leveämpi kuin tavalliset suulakkeet) antaa vauvallesi luonnollisen juomisen tunteen heti, kun se on kiinnitetty. Lisäksi innovatiivinen Anti-Colic-venttiili mahdollistaa rinnan kaltaisen juomisen ilman, että vauva asettuu paikoilleen, ja estää siten vauvaa nielemästä ilmaa. Vuodonkestävät juoma-aukot takaavat turvallisen ja läikkymättömän kuljetuksen, joten juomakupista tulee uskollinen kumppani myös matkoilla. Pehmeät, ergonomiset kahvat, joilla pikkuinen voi helposti tarttua pulloon, sekä liukumaton pohja, joka takaa turvallisen seisomisen, ovat molemmat hyödyllisiä juomisen opettelussa. NUK Nature Sense-pullo pehmeissä väreissä on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä polypropeenista, ja se voidaan vapaasti yhdistää NUK Nature Sense-sarjan tuotteisiin.

Tuotetiedot:
  • \tErittäin pehmeä ja leveä silikonista valmistettu huulituki antaa vauvoille luonnollisen juomisen tunteen jo pullon kiinnittämisen yhteydessä.
  • \t NUK Lämpötila Control : Lämpötilamittari varmistaa, ettei vauva juo pullosta, kun se on liian kuuma. Jos juoma on liian kuumaa, sininen merkkivalo muuttuu valkoiseksi.
  • \tInnovatiivinen koliikkivastainen venttiili mahdollistaa rintakehän kaltaisen juomisen ilman tippumista ja estää ilman nielemisen.
  • Pehmeät, ergonomiset kahvat helpottavat tarttumista.
  • \t2 x pullo korkealaatuista polypropeenia (PP), 150ml, BPA-vapaa.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
4,99 €
(9,98 € / 1l)

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme