NUK Juomapullo Junior Kuppi, Color Change , minttupullo.

NUK Juomapullo Junior Kuppi, Color Change , minttupullo.


Hinta
6,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A311398

EAN: 4008600387183

NUK Juomapullo Junior Kuppi, Color Change , minttupullo.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tämä on hauskaa! Vihdoinkin on jotain, joka tekee veden juomisesta hauskaa. NUK Junior Kuppi, jossa on kameleontti-ilmiö, ilahduttaa lastasi, sillä kupin kuvio vaihtaa väriä. Vaikea uskoa! Lapsesi nauttii juomisesta enemmän ja tarttuu kuppiin yhä uudelleen ja uudelleen. Vielä uskomattomampi!
Chameleon Effectillä varustetun NUK Junior Cupin pinnalla olevat lämpötilaherkät alueet reagoivat lämpöön. Lapsi voi vaihtaa kuvion värejä pitämällä sitä kädessä ja hieromalla sitä lämpimillä käsillään. Kun juomisesta tehdään leikkimielinen kokemus, lapsen juomakäyttäytyminen paranee hyvin luonnollisella ja iloisella tavalla.

Kameleonttiefektillä varustetut NUK -kupit ovat tietenkin myös tiiviitä ja niissä on monia muita käytännöllisiä lisäominaisuuksia, riippuen siitä, minkä kupin valitset. Kameleontti-ilmiö on nähtävissä useissa eri NUK -kupeissa. Sopii 12 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille, aina yli 24 kuukauden ikään asti.

Kun lapsi seisoo omilla jaloillaan, riehuu, puhuu, syö ja juo itse... kahden ensimmäisen vuoden aikana tapahtuvat muutokset ovat suorastaan ihmeellisiä.
Ei siis ihme, että myös pullot muuttuvat: NUK Junior Cup on kehitetty erityisesti liikkuville ja aktiivisille lapsille 18 kuukaudesta alkaen. Kun jano yllättää leikin aikana, läpinäkyvästä silikonista valmistetun, pehmeän työntämällä vedettävän vuototurvallisen suulakkeen voi avata ja sulkea helposti. NUK Junior Cup on valmistettu erittäin kevyestä ja kestävästä materiaalista (PP), joten se ei paina liikaa, kun olet liikkeellä, joten se sopii erinomaisesti leikkeihin ja urheiluun kaikissa sääolosuhteissa. Junior kuppi on yhteensopiva kaikkien muiden NUK First Choice tuotteiden kanssa. Se täydentää hyväksi todettua NUK First Choice -sarjaa ratkaisulla aktiivisten lasten suureen janoon.

Suurille seikkailijoille: NUK Junior Cup - liikkuva ja aktiivinen, tutustu maailmaan omin jaloin.

Tuotetiedot:
  • Varovasti hankaaminen tai lämmin neste saa interaktiivisen kupin muotoilun muuttamaan väriä.
  • Läpinäkyvästä silikonista valmistettu läpinäkyvä, pehmeä push-pull-nokka, joka on vuodonkestävä
  • Suojakorkki ja käytännöllinen klipsi laukkuun tai housuihin kiinnittämistä varten.
  • Kuppi on valmistettu kevyestä ja kestävästä materiaalista (PP).
  • Täyttökapasiteetti: 300ml
  • BPA vapaa
  • Yhteensopiva NUK First Choice pullotarvikkeiden kanssa.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: NUK Juomapullo Junior Kuppi, Color Change , minttupullo.
4.5
55 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 37
 
4 tähteä
| 15
 
3 tähteä
| 3
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Juomapullo Junior Kuppi, Color Change , minttupullo.
NUK Juomapullo Junior Kuppi, Color Change , minttupullo.
6,99 €