NUK Dummy Trendline Disney Nalle Puh, 4 kpl

NUK Dummy Trendline Disney Nalle Puh, 4 kpl


Hinta
11,97 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A299626

NUK Dummy Trendline Disney Nalle Puh, 4 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
" Nalle Puh ja hänen ystävänsä NUK-valikoimassa
Iloinen Nalle Puh, aina suosittu karhu, koristaa nyt NUK-sarjaa sydämenlämmittävällä muotoilulla. Hunajapotin lisäksi Tigger ja I-Aah seuraavat häntä jännittävälle matkalle NUK-tuotemaailmaan. Nalle Puh ja hänen ystävänsä hallitsevat rohkeudella, uteliaisuudella ja ennen kaikkea ystävyydellä jokaisen jännittävän seikkailun. Löydä kokoelma nyt!

NUK Trendline -silikonitutti: mallinnettu naisrinnasta imetyksen aikana
Pienillemme on tarjolla useita jännittäviä seikkailuja päivästä toiseen. Tutti on luotettava ystävä, joka antaa vauvallesi turvallisuuden ja rauhoittaa sitä. Huolimatta siitä, häiritsevätkö pienokaisesi outot kasvot, outo ääni tai outo ympäristö, tuttu ja vaistomainen tutin imeminen rentouttaa hänet nopeasti. Tämän optimoidun tekijän optimoimiseksi entisestään oikomishoidon tutin keksijä on NUK tehnyt alkuperäisestä muodosta vieläkin paremman. Se on mallinnettu imettävän naisen rinnasta, joka sopii täydellisesti suuhun, kun vauva imee sitä. Tämän tutin erityispiirre: se on erityisen ohut ja kapea vähentämään hampaiden ja leukojen painetta. Litteä imuosa ja sileä alapuoli takaavat miellyttävän suuhun ja antavat kielelle runsaasti tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle. NUK-nuket sopeutuvat täydellisesti lapsen kitalaan ja siksi vauvat hyväksyvät ne erityisen nopeasti *. Joten ne tarjoavat rentoutumista sinulle ja lapsellesi.

Asiantuntijoiden suosittelema: NUK-tutit rauhoittavat kuin koskaan ennen
Koska olemme erityisen huolissamme vauvasi yleisestä terveellisestä kehityksestä, haluamme, että jokaisella NUK-vauvalla on tuttu, joka on lähellä luontoa ja sopii leualle. Kehittämällä oikomishoidossa oikeaa NUK Original -muotoa uusimpien lääketieteellisten havaintojen mukaisesti NUK-tutti rauhoittaa paremmin kuin koskaan ennen, koska tutun muodon vuoksi jopa imetetyt vauvat hyväksyvät tämän tutin hyvin. Imettävät äidit ovat vahvistaneet, että NUK-tutti ei häiritse imetystä *. Joten se tarjoaa jonkin aikaa rentoutumiseen ja rauhaan myös vastasyntyneille äideille.
Lisäksi NUK-tutit eivät aiheuta hampaiden ja leukojen vääristymiä. Tämän varmistaa kapea, litteä ja ohut imuosa. Se minimoi pienten hampaiden ja leuan paineen ja jättää kielelle riittävästi tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle. Vielä yksi syy, miksi kätilöt, lastenlääkärit ja oikomishoidot arvostavat ja suosittelevat NUK-tutteja.
Testitulokset puhuvat myös selvästi tutin puolesta: 100% ** haastatelluista oikomishoidoista vahvisti, että NUK-tutit eivät aiheuta lapsen syrjäytymistä leuka tai hampaat, 95% * vauvoista hyväksyy NUK-tutin, 90% * äideistä suosittelee sitä ja 92% * imettävistä äideistä vahvistaa, että NUK-tutti ei häiritse imetystä.

* Riippumaton markkinatutkimus, 307 äitiä, Saksa 2017
** Riippumaton markkinatutkimus, 50 oikomishoitoa, 50 lastenlääkäriä ja 50 kätilöä (edustava valinta), Saksa 2017

kestävän kehityksen vuoksi: NUK-tutti uudelleenkäytettävillä pakkauksilla
Pidämme kestävää kehitystä erittäin tärkeänä. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa pakkausten käyttöä pakkauksen purkamisen jälkeen sen sijaan, että heitettäisiin ne pois. Jokaisessa NUK-tutissa on nyt tukeva, uudelleenkäytettävä laatikko, joka pitää tutin puhtaana ja suojaa sitä - ihanteellinen ratkaisu pitää vauvan suosikkiseura puhtaana ja kuivana.

Täydellinen tutti kaikille pienille Disney-faneille : NUK Disney Winnie the Pooh Trendline silikoni-tutti
Trendline-tutti NUK Disney ""Winnie Pooh"" -kokoelmasta tulee kauniilla kuvilla Disney-hahmosta Nalle Puh ja hänen ystävänsä ja inspiroi jokaista pientä Disney-fania . Anatomisesti muotoiltu litteällä painikkeella varustettu suulevy välttää painepisteitä alttiissa ja sivuttaisissa asennoissa, mikä tekee tutista ihanteellisen nukahtamiseen. Kirkas silikonimateriaali on helppo puhdistaa ja se on erityisen lämpötilan kestävä. Siinä ei ole haitallisia aineita, kiehumisenkestävä, hajuton, läpinäkyvä ja sileä pinta.

Kaikissa NUK-tutissa on NUK Air -järjestelmä. Venttiilin kautta ilma voi poistua imuosasta. Tämä pitää sen pehmeänä ja muokattavana ja vapauttaa leuan.

Tuotetiedot:
  • Anatomisesti muotoiltu suukappale, jossa on litteä painike, jotta vältetään painepisteet altis ja sivusuunnassa - ihanteellinen nukahtamiseen
  • Ohut ja kapea nännikaula - vähentää leuan ja hampaiden painetta
  • Tasainen imuosa ja sileä alapinta - lisää tilaa luonnolliselle imuliikkeelle
  • Uudelleenkäytettävä tuttipakkaus, ei sisällä BPA: ta, 4 kpl / pakkaus,
  • Ainutlaatuisen muotoilun motiivit

"

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Dummy Trendline Disney Nalle Puh, 4 kpl
NUK Dummy Trendline Disney Nalle Puh, 4 kpl
11,97 €