Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

NUK Dummies Space Disney Nalle Puh Gr. 2, 18-36 kuukautta 4 kpl
toistaiseksi loppuunmyyty

NUK Dummies Space Disney Nalle Puh Gr. 2, 18-36 kuukautta 4 kpl


Hinta
16,33 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A299625

NUK Dummies Space Disney Nalle Puh Gr. 2, 18-36 kuukautta 4 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Nalle Puh ja hänen ystävänsä NUK-valikoimassa
Iloinen Nalle Puh, aina suosittu karhu, koristaa nyt NUK-sarjaa sydämenlämmittävällä muotoilulla. Hunajapotin lisäksi Tigger ja I-Aah seuraavat häntä jännittävälle matkalle NUK-tuotemaailmaan. Nalle Puh ja hänen ystävänsä hallitsevat rohkeudella, uteliaisuudella ja ennen kaikkea ystävyydellä jokaisen jännittävän seikkailun. Löydä kokoelma nyt!

NUK-avaruus tutti: erityisen herkälle vauvan iholle
Pikkulapsellasi on paitsi oma pää alusta alkaen, myös fyysisesti täysin erilainen ominaisuudet. Vauvan iho, ei väliä kuinka nuori ja hieno, on erityisen herkkä. Suojellaksemme sitä parhaalla mahdollisella tavalla ja varmistaaksemme aina pienimmän mukavuuden, olemme kehittäneet NUK: lle NUK Space -tutin. Tätä kiehtoo erityisen litteä ja ohut imuosa, joka tarjoaa riittävästi tilaa luonnolliselle imuliikkeelle. NUK Space -tutti mahtuu siksi mukavasti pieneen suuhun. Yli 95% vauvoista hyväksyy NUK-tutin *. Lisäksi siinä on erittäin suuret NUK Space -aukot, jotka takaavat maksimaalisen ilmankierron ja antavat vauvan herkälle iholle hengittää. Tästä syystä 99% äideistä suositteli NUK Space -tuttiä vauvoille, joilla on herkkä iho *.
* Riippumaton markkinatutkimus, 114 äitiä Saksa 2018

Asiantuntijoiden suosittelema: NUK-tutit rauhoittavat ei koskaan ennen
Koska vauvan terveellinen yleiskehitys on meille erityisen tärkeää, haluamme, että jokaisella NUK-vauvalla on tuttu, joka on lähellä luontoa ja sopii leualle. Oikomishoidossa oikean NUK Original -lomakkeen edelleen kehittämisen avulla tutit rauhoittavat NUK-vauvaa paremmin kuin koskaan ennen. Tunnetun muodon vuoksi jopa imetetyt vauvat hyväksyvät tämän tutin hyvin. Imettävät äidit ovat vahvistaneet, että NUK-tutti ei häiritse imetystä **.
Lisäksi NUK-tutit eivät aiheuta hampaiden ja leukojen vääristymiä. Tämän varmistaa kapea, litteä ja ohut imuosa. Se minimoi paineen pieniin hampaisiin ja leukaan. Vielä yksi syy, miksi kätilöt, lastenlääkärit ja oikomishoidot arvostavat ja suosittelevat NUK-tuttiä.
Esimerkiksi 100% haastatelluista oikomishoidoista vahvisti, että kokeillut NUK-tutit eivät aiheuta leukojen tai hampaiden vinoutumista *** . 90% äideistä suosittelee sitä ja 92% imettävistä äideistä vahvistaa, että NUK-tutti ei häiritse imetystä **.
** Riippumaton markkinatutkimus, 307 äitiä Saksa 2017
*** Riippumaton markkinatutkimus 50 kätilön keskuudessa , 50 lastenlääkäriä ja 50 oikomishoitajaa Saksa 2017

Pakkaus, joka voi tehdä enemmän
Muuten, NUK Space tuo mukanaan oman kodin: käytännöllisen tuttipakkauksen. Sen avulla tutti voidaan hygieenisesti käsitellä uudelleen mikroaaltouunissa, ja se voidaan kuljettaa ja säilyttää puhtaana ja turvallisesti milloin tahansa.

tuotetiedot:
 • NUK Alkuperäinen muoto - perustuu naisen rintaan imetyksen aikana, joka sopii täydellisesti suuhun, kun vauva imee sitä
 • Erittäin suuri aukko maksimaaliseen ilmankiertoon ja siten ihon hengittämiseen - täydellinen herkälle vauvan iholle
 • Erityisen tasainen ja ohut imuosa - miellyttävän suuhun ja runsaasti tilaa luonnolliselle imuliikkeelle
 • Uudelleenkäytettävä kuljetuslaatikko, BPA-vapaa, 2 kpl / pakkaus
 • Ainutlaatuisen muotoilun motiivit, rajoitettu erä
Tekniset yksityiskohdat:
 • Ikä: Syntymästä lähtien
 • Sopii 18 -36 kuukautta
 • Määrä: 4 kpl
 • Materiaali (imukuppi): silikoni
 • BPA-vapaa
 • Teema: Nalle Puh

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme