⏰ TAMMIKUUN ALE ⏰
⏰ TAMMIKUUN ALE ⏰
Vain tänään:
10% extra-alennusta
00
t
00
min
00
s
Katso koodii
NUK Baby Flash Lämpömittari
ovh¹
34,99 €
Hinta
29,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
5,09 €-15%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A149255

EAN: 4008600215592

NUK Baby Flash Lämpömittari
Lämpötila mitataan koskettamatta ohimolta infrapunasensorien avulla, nopeasti ja hygienisesti.
Uni on parasta lääkettä. Tämä pätee myös vauvoihin ja pikkulapsiin. Kun vanhemmat haluavat mitata lapsen lämpötilan myös öisin, haluavat he tehdä sen lasta herättämättä. Tällä lämpömittarilla se on mahdollista.

Mittaus koskettamatta ja nopeasti
Mittaus tapahtuu infrapunasensorin avulla. Mittaus suoritetaan noin 3 cm etäisyydeltä lapsen ohimolta. Tulos ilmestyy muutamassa sekunissa digitaalinäytölle. Erityisen kätevää: mittari ilmoittaa kuumeesta äänimerkillä. Muihin mittaustapoihin verrattuna on mittaaminen tällä mittarilla hyvin hygienistä.

Monipuolinen
Lämpömittaria voidaan käyttää ruumiin lämpötilan mittaamisen lisäksi myös esimerkiksi vauvan ruuan tai kylpyveden lämpötilan mittaamiseen. Näyttö ilmoittaa lisäksi myös huoneen lämpötilan.

Muistitoiminto ja äänetön tila
Mittariin voidaan tallentaa jopa 25 mittaustulosta. Se voidaan laittaa myös äänettömään tilaan, jolloin kaikki äänimerkit poistuvat.

Mitat: 2 x 4 x 10,5 cm

Toimitukseen kuuluu lithium-paristo.

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Baby Flash Lämpömittari
ovh¹ 34,99 €
29,90 €