Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
NUK Aloitussetti First Choice + Disney Winnie the Pooh with Temperature Control , 0 - 6 kuukautta
pinkorblue suosittelee

NUK Aloitussetti First Choice + Disney Winnie the Pooh with Temperature Control , 0 - 6 kuukautta


Hinta
30,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A311875

EAN: 4008600382973

NUK Aloitussetti First Choice + Disney Winnie the Pooh with Temperature Control , 0 - 6 kuukautta
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Nalle Puh ja hänen ystävänsä NUK -sarjassa.
Iloinen Winnie the Pooh, aina suosittu karhu, siunaa nyt NUK -valikoimaa, jossa on sydäntä lämmittävä Design s. Hunajapurkinsa ohella Tiikeri ja Äijä ovat mukana jännittävällä matkalla NUK tuotemaailmaan. Rohkeudella, uteliaisuudella ja ennen kaikkea ystävyydellä Nalle Puh ja hänen ystävänsä selviävät jokaisesta jännittävästä seikkailusta. Tutustu kokoelmaan nyt!

Vauva yksinkertaisesti oikeassa lämpötilassa - NUK First Choice + Vauvapullot lämpötilan kanssa Control
Hyvä tunne! Kun meno on kovaa, pieni lisäturva tuntuu hyvältä. NUK First Choice + Vauvapullot, joissa on lämpötila Control , näyttävät yhdellä silmäyksellä, milloin oikea juomalämpötila on saavutettu. Lämpötila Control -pullon asteikko vaihtaa väriä sisällön lämpötilan mukaan. Jos ruoka on liian kuumaa, normaalisti sininen merkkivalo muuttuu valkoiseksi.
Tärkeää NUK Lämpötila Control toimii lisäsäätimenä. Siksi ruoan lämpötila olisi tarkistettava muutamalla pisaralla ranteeseen ennen ruokintaa.

NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Starter Set with Temperature Control , jossa 4 tuttipulloa, sis. silikoniset tuttipullot ja pullolaatikko, 0-6 kk.
Osoitteesta NUK löytyy NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Starter Set with Temperature Control . Tässä laadukkaassa sarjassa kaikki on hoidettu alusta alkaen. Se sisältää pullolaatikon, jossa voi säilyttää jopa kuusi NUK First Choice tai muuta NUK tuttipulloa. Laatikko on valmistettu kevyestä ja erittäin kestävästä polypropeenista (PP).

Setti sisältää neljä NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Lämpötila Control tuttipulloa, jotka on valmistettu polypropeenista (PP) ja joissa on upeat kuviot: Pienelle nälkäiselle kaksi pulloa, joissa kussakin on 150 ml ja kaksi muuta pulloa, joissa kussakin on 300 ml täyttökapasiteetti. PP:stä valmistetut tuttipullot ovat kevyitä ja kestäviä. Helppokäyttöisen kierrerenkaan ansiosta pullot on helppo avata ja sulkea. Leveä pullon kaula mahdollistaa helpon täyttämisen ja puhdistamisen.

Jokaisessa aloitussarjan NUK First Choice + Temperature Control tuttipullossa on leukaystävällinen NUK silikoninen tutti, jossa on luonnollisesti leveä huulituki ja joka antaa vauvallesi tutun imetystuntuman. Kaikki NUK First Choice + Temperature Control tuttipullot sopivat imetyksen ja pulloruokinnan yhdistelmään ja kasvavat vauvasi mukana - vauvan kasvaessa pulloihin voidaan helposti yhdistää muita NUK First Choice tutteja ja lisäosia.

Ihanteellinen lahjaidea nuorille vanhemmille:
NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Starter Set with Temperature Control - käytännölliset perusvarusteet kasvuun.

Original
original NUK nänni on mallinnettu imetyksen aikaisen nännin muodon mukaan. Se jättää riittävästi tilaa vauvan kielelle ja leualle liikkua luonnollisesti imettäessä. Terveeseen kehitykseen - ja tunteeseen, jota vauvat rakastavat.

Luonnollinen tuntuma
Uuden Soft Zone -alueen ansiosta silikoninen tutti on entistä paremmin kiinni vauvan suulakihalkiossa, ja juominen tuntuu entistä luonnollisemmalta.

Ei koliikkia*
NUK Anti-Colic Air System varmistaa luonnollisen juomavirran ja auttaa vauvaa juomaan nielemättä ilmaa. Iloisen pikku vatsan puolesta.

Tuotetiedot:
  • Ei koliikkia* - NUK Anti-Colic Air System takaa ruoan luonnollisen virtauksen.
  • Kliinisesti testattu**: Imetyksen ja pulloruokinnan optimaalista yhdistelmää varten
  • NUK Korkealaatuisesta materiaalista valmistettu pullolaatikko - ihanteellinen tyhjennysväline puhdistamisen jälkeen ja säilytykseen.
Toimituksen laajuus:
  • 2 x 150ml NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Lämpötila Control tuttipullot polypropeenista (PP) silikonisella tuttipullolla 0-6 kk S (tee, äidinmaito).
  • 2 x 300ml NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Lämpötila Control Polypropeenista (PP) valmistetut tuttipullot, joissa on silikoninen tutti 0-6 kk M (Maito).

Kliinisesti testattu**
Erityisen luonnollisen muotonsa ansiosta vauvat hyväksyvät NUK -nännin erittäin hyvin. Tämän ansiosta se sopii myös vauvoille, jotka imettävät yhdessä pulloruokinnan kanssa.
*Riippumaton markkinatutkimus 205 äidin keskuudessa, Saksa 2018.
99 % äideistä vahvistaa, että NUK First Choice + pullo ei aiheuta koliikkia.
**Tieteellinen tutkimus: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Lisätietoja osoitteessa http://www. nuk .de/en_de/ueber- nuk / nuk -research.html.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
4,99 €
(9,98 € / 1l)

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: NUK Aloitussetti First Choice + Disney Winnie the Pooh with Temperature Control , 0 - 6 kuukautta
5
108 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 97
 
4 tähteä
| 9
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Aloitussetti First Choice + Disney Winnie the Pooh with Temperature Control , 0 - 6 kuukautta
NUK Aloitussetti First Choice + Disney Winnie the Pooh with Temperature Control , 0 - 6 kuukautta
30,99 €