10% Henkilökunta-alennus ❕
10% Henkilökunta-alennus ❕
Kopioi etukoodi:
HKUNT6127
00
t
00
min
00
s
Etukoodiin
NUK Aloitussarja Nature Sense nutrition with Tempreatur Control valkoisena.

NUK Aloitussarja Nature Sense nutrition with Tempreatur Control valkoisena.


ovh¹
59,99 €
Hinta
56,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A313450

EAN: 4008600380870

NUK Aloitussarja Nature Sense nutrition with Tempreatur Control valkoisena.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
NUK Nature Sense tuttipullo: tuttu tunne, jota vauva rakastaa.
Äiti, olet paras! Olet korvaamaton lapsellesi. Kuinka hyvä, että NUK Nature Sense tuttipullo antaa pienelle lapsellesi juomisen tunteen aivan kuin äidin rinnalla. Yli 90 prosenttia vauvoista "kertoo" meille näin.* Ei sanoin, vaan hyväksymällä helposti NUK Nature Sense ja vaihtamalla helposti imetyksen ja pulloruokinnan välillä. Välttämätön apuväline äideille, jotka ansaitsevat tauon, isille, jotka haluavat myös joskus ruokkia vauvaansa, ja kun on aika vieroittaa.

Tämä ainutlaatuisen luonnollinen tunne johtuu siitä, että tutti on mallinnettu äidin rinnan mukaan. Viimeistä yksityiskohtaa myöten. NUK Nature Sense-nännissä on useita hienoja juoma-aukkoja, jotka on mallinnettu äidin rinnan maitokanavien mukaan. Tämä mahdollistaa optimaalisen, tasaisen ja luonnollisen juomavirran. Nännin muoto muistuttaa myös naisen nänniä imetyksen aikana. Tämä johtuu siitä, että se mukautuu joustavasti kieleen ja suulakeen, kun vauva imee sitä. Nature Sense-tissi jäljittelee tätä erityistä muotoa. Käytetty materiaali on pehmeää ja antaa vauvan huulille tutun tunteen.
*Riippumaton markkinatutkimus Saksa 2016

NUK Nature Sense with Temperature Control
Hyvä tunne! Kun meno on kovaa, pieni lisäturva tuntuu hyvältä. NUK Nature Sense-vauvapullot, joissa on lämpötila Control , näyttävät yhdellä silmäyksellä, milloin oikea juomalämpötila on saavutettu. Lämpötila Control -pullon asteikko vaihtaa väriä sisällön lämpötilan mukaan. Jos ruoka on liian kuumaa, normaalisti sininen merkkivalo muuttuu valkoiseksi.
Tärkeää: NUK Lämpötila Control toimii lisäsäätimenä. Siksi ruoan lämpötila olisi tarkistettava muutamalla pisaralla ranteeseen ennen ruokintaa.

Oikea tutti jokaiselle vauvalle
Nännissä on kolme erilaista juoma-aukkoa (S, M ja L). Nämä erilaiset juomareikävaihtoehdot mahdollistavat optimaalisen juomavirran vauvasi yksilöllisen imutehon mukaan.

NUK Thermo Express Pullonlämmitin - Lämmittää vauvanruokaa nopeasti ja hellävaraisesti.
Pullonlämmittimet ovat yksi monista laitteista, jotka helpottavat vanhempien elämää, koska ne tuovat maidon ja myöhemmin myös vauvanruoan oikeaan lämpötilaan. Vain 90 sekunnissa** vauvanruoka lämmitetään hellävaraisesti oikeaan lämpötilaan ja kaikki tärkeät ravintoaineet ja vitamiinit säilyvät.

NUK Thermo Express -pullonlämmitin on erittäin helppokäyttöinen: täytä laitteeseen pullolle tai purkille sopiva määrä vettä ja aseta vauvanruoka pullonlämmittimeen korin avulla. Paina painiketta, ja laite lämmittää vauvanruoan nopeasti ja hellävaraisesti oikeaan lämpötilaan höyryn avulla. Integroitu merkkivalo osoittaa lämmitysvaiheen. Kun vesimäärä on haihtunut, laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä. NUK Thermo Express -pullonlämmitin sopii kaikille tavallisille purkeille ja pulloille.
** Huoneenlämpötilasta juomalämpötilaan - kun lämmitetään 120 ml nestettä 240 ml:n pullossa.

NUK Easy Learning ruokintalusikat - helpottavat syvien purkkien lusikointia.
Vähintään 6 kuukauden ikäisille vauvoille sopii NUK Easy Learning -ruokintalusikka. Lapsiystävällinen muoto ja pyöristetyt reunat takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden. Ergonomisesti muotoillun liukumattoman kahvan ansiosta äiti tai isä ei menetä otettaan syöttämisen aikana. Erittäin pitkä, joustava kahva on ihanteellinen myös syvien purkkien lusikointiin.

NUK Maitojauheen annostelija - yksinkertaisesti käytännöllinen
NUK -maitojauheannostelija on kehitetty maidon tai puurojauheen esiannosteluun helposti, nopeasti ja ennen kaikkea hygieenisesti käytettäväksi kotona tai liikkeellä. Kolmen erikseen suljettavan purkin lisäksi se sisältää kannessa käytännöllisen täyttösuppilon, joka takaa helpon täyttämisen - ilman jauhehäviöitä - tuttipulloihin. Erityisen käytännöllinen: NUK -maitojauheannostelijaa voi käyttää myös myöhemmin - kun lapsi on isompi. Purkit voidaan täyttää myös maitojauheella ja pienillä aterioilla (esim. pieniksi paloiksi leikatuilla hedelmillä ja vihanneksilla).

The NUK Genius Silikoni tutti: My First NUK
Vauvat rakastavat tuttiaan! Myös suosittu NUK Genius silikonitutti on saanut inspiraationsa luonnosta, jotta vauvasi imeminen olisi luonnollista: original leuka-ystävällinen NUK muoto mukailee äidin rintaa imetyksen aikana ja vähentää hampaiden ja leukojen virheasentojen riskiä. Erittäin litteä imuosa takaa luonnollisen imuliikkeen. Sujuvan siirtymisen ansiosta tutti tuntuu erityisen tutulta ja luonnolliselta vauvallesi.

Toimituksen laajuus:
  • 2 x NUK Nature Sense tuttipullot 150 ml polypropeenista (PP), jossa on lämpötila Control ja juomapullo koko S (hitaalle juomavirralle), BPA-vapaa.
  • 1 x NUK Thermo Express pullonlämmitin, joka lämmittää vauvanruoat erityisen nopeasti ja hellävaraisesti höyryllä vain 90 sekunnissa**.
  • 2 x NUK Easy Learning -ruokintalusikka, jossa on erittäin pitkä taivutettava kahva, jonka avulla syvien purkkien kauhominen on helppoa, petrol
  • 1 x NUK Maitoannostelija maitojauheen esiannosteluun, kolme erikseen suljettavaa purkkia, petrol
  • 1 x NUK Genius silikonitutti "My First NUK ", 0-6 kk, leukaystävällinen NUK muoto, erityisen pehmeä ja joustava.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
35,99 €
Hinta
4,99 €
(9,98 € / 1l)

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: NUK Aloitussarja Nature Sense nutrition with Tempreatur Control valkoisena.
5
11 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 9
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Aloitussarja Nature Sense nutrition with Tempreatur Control valkoisena.
NUK Aloitussarja Nature Sense nutrition with Tempreatur Control valkoisena.
ovh¹ 59,99 €
56,99 €