NUK 3 pullon sarja, ensimmäinen Chioice Plus lämpötilansäädin vaaleanpunainen

NUK 3 pullon sarja, ensimmäinen Chioice Plus lämpötilansäädin vaaleanpunainenHinta
15,29 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotteita sarjasta NUK First Choice+

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A291748

EAN: 4008600356608

NUK 3 pullon sarja, ensimmäinen Chioice Plus lämpötilansäädin vaaleanpunainen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Rento ja turvallinen ruokinta NUK: n lämpötilansäätimen ansiosta. Siksi äidit ja isät tarkistavat juomalämpötilan ennen jokaista ateriaa. Oikean lämpötilan saavuttaminen voi olla haaste. Juuri siksi NUK First Choice + -pullot, joissa on lämpötilanhallintatoiminto, kehitettiin.
Tämä on toiminto, jota ei ole koskaan ollut käytettävissä tässä muodossa. Pullot on varustettu NUK-lämpötilansäätimellä, jotta vauvoja ei syötetä liian kuumana. Sen muoto on lämpömittari ja se muuttaa väriä pullon sisällön lämpötilan mukaan.
Tulevaisuudessa
-toiminto auttaa vanhempia saavuttamaan optimaalisen lämpötilan ruokittaessa vauvanruokaa.

Jos ruoka on liian kuuma, muuten sininen näyttö muuttuu valkoiseksi. Rehuksi tarkoitetun ruoan tulee olla parhaimmillaan kehon lämpötilaa (37 ° C), ja se vastaa näytön keski-sinistä sävyä. Uusi lämpötilansäätötoiminto on integroitu NUK First Choice + -pulloihin, jotka on valmistettu polyamidista ja polypropeenista. Tämä ei sisällä lisenssipainoksia.

Tärkeää: NUK-lämpötilansäädin on tarkoitettu lisäohjaukseksi. Siksi lämpötila tulisi tarkistaa käsin ennen varsinaista ruokintaa. Ruoan tarkistamiseksi on tarkoituksenmukaista laittaa muutama tippa ranteen sisäpuolelle.

Vauvan luonnollisin nuppi
NUK First Choice on ollut ensimmäinen valinta pullon ruokintaan imetyksen mallin perusteella monien vuosien ajan. NUK First Choice +: n avulla olemme onnistuneet pääsemään vielä lähemmäksi luontoa - leuan terveen kehityksen ja juoma-tunteen tavoin kuin äidin rinnassa.

Luonnollinen ja oikomismäärällisesti oikein
erityinen NUK-NUK-muotoisten NUK-muoto on mallinnettu äidin rintaan imettäessä. Se jättää vauvasi kielen ja leuan tarpeeksi tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle.

Pehmeä kuin äidin rinta
Uuden Softzone -sovelluksen ansiosta silikonin imuosa mukautuu makuun. vielä parempaa - luonnollista juoma-antomuutta varten.

Ei koliikkia **
Kolikkosuojattu ilmajärjestelmä varmistaa ruuan luonnollisen virtauksen. Joten vauvat voivat juoda rennosti nielemättä ilmaa.

Kliinisesti testattu *
Erityisen luonnollisen muodonsa ansiosta vauvat hyväksyvät NUK-tutin erittäin hyvin. Siksi se sopii myös vauvoille, jotka yhdistävät imetyksen ja pullon ruokinnan.

* Tieteellinen tutkimus: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10: 6. Lisätietoja osoitteessa http: // www. nuk .en / fi_de / ueber-nuk / nuk -forschung.html
** 205 äidin riippumaton markkinatutkimus, Saksa 201899% äiteistä vahvistaa, että NUK First Choice + -pullo ei aiheuta koliikkia.

tuotetiedot:
 • Ikä: 0–6 kuukautta
 • Suunnittelu: Kukkia (vaaleanpunainen)
 • Materiaalinen pullopullo: polypropeeni
 • Materiaalinen imukuppi: silikoni
 • Ei sisällä BPA: ta
 • Käytännöllinen NUK-lämpötilansäätönäyttö, joka muuttaa värin sinisestä (viileästä) valkoiseksi (liian kuuma)
 • Kliinisesti testattu: Imetys- ja pullorehujen optimaaliseen yhdistämiseen
 • Saasteettomat ja hajuton
 • Ei koliikkia: NUK-antikoliikkinen ilma Järjestelmä varmistaa ruuan luonnollisen virtauksen.
 • Helppo täyttö ja puhdistus erityisen leveän pullonkaulan takia.
 • Varma pito ja jalusta, koska pullon muoto on lievästi vyötäröinen ja leveä pullon kanta
 • Voidaan yhdistää kaikkiin NUK First Choice -tuotteisiin
Toimituksen sisältö:
 • 3 x 300 ml NUK First Choice + polypropeeni (PP) ) vauvapullot, joissa on silikoniteitä 0–6 kuukautta (koko: M)

Lisätarvikkeita

Hinta
14,51 €
Hinta
5,39 €
Hinta
5,43 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK 3 pullon sarja, ensimmäinen Chioice Plus lämpötilansäädin vaaleanpunainen
15,29 €