Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

NOMI by evomove Syöttötuolin jalka- ja istuinlevyt, harmaa
toistaiseksi loppuunmyyty

NOMI by evomove Syöttötuolin jalka- ja istuinlevyt, harmaaHinta
135,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A221645

EAN: 5712476004240

NOMI by evomove Syöttötuolin jalka- ja istuinlevyt, harmaa
Jalka- ja istuinlevyt Nomi syöttötuoliin
Nomi syöttötuoli voidaan säätää portaattomasti lapsen iän ja koon mukaan ilman työkaluja. Istuin- ja jalkalevyissä on kätevä säätöpyörä, jonka avulla niiden korkeutta voidaan säätää helposti. Nomi on helppo sovittaa lapsen kokoon, vaikkapa vieraita varten. Syöttötuolin alaspäin paksunevan rungon ansiosta istuin- ja jalkalevy eivät pääse yhtäkkiä liukumaan alas, vaikka unohtaisitkin kiristää säätöpyörän.
Syöttötuoli tulee aina säätää lapsen kokoa ja pöydän korkeutta vastaavaksi. Lapsen kyynärpäiden tulisi aina olla pöytälevyn tasolla. Jalkalevy asennetaan niin, että jalkapohjat koskevat levyyn, kun polvessa on suora kulma. Erikseen saatavilla olevan rungon muoto muuttaa istuinsyvvyttä automaattisesti istuinlevyä säädettäessaä. Jalkojen vakaa alusta on hyvä perusta motoriselle kehitykselle. Nomi-syöttötuoli on Nomi-konseptin perusmalli. Nomi tuolia voidaan käyttää todella pitkään, aina teini-ikäiseksi asti. Lisävarusteiden avulla Nomi-syöttötuolia voi säätää lapselle kuin lapselle sopivaksi, jopa syntymästä saakka.

Toimitukseen kuuluu:
  • Jalat
  • Jalkalevy
  • Istuinlevy
  • Selkänoja
Huomio:
Syöttötuolin runko ei sisälly toimitukseen.

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme