Najell Vauvan kantokoppa Sleep Carrier 2 Matti Black
pinkorblue suosittelee vastuullinen -16%
Vaihtoehdot:
  • Najell Vauvan kantokoppa Sleep Carrier 2 Morning Harmaa
  • Najell Vauvan kantokoppa Sleep Carrier 2 Matti Black

ovh¹
159,00 €
Hinta
133,00 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
26,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A315940

EAN: 7350080240548

Najell Vauvan kantokoppa Sleep Carrier 2 Matti Black
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Nokkela vauvapesä
Etsitkö oikeaa nukkumatilaa lapsellesi? Sleep Carrier on näppärä vauvapesä, joka on tehty niin, että se on kätevä ottaa mukaan kaikkialle. Se mahtuu lastenrattaisiin, ja helpon käsittelyn ja kahvojen ansiosta voit kuljettaa lasta turvallisesti minne tahansa - samalla kun hän nukkuu. Se antaa lapsellesi tutun ympäristön ja turvallisuuden, jota hän tarvitsee, kun olette uudessa paikassa.

Turvallisuus testattu
Sleep Carrier on luultavasti ainoa turvallisuustestattu vauvapesä markkinoilla. Pitkät sivut koostuvat ilmaa läpäisevästä verkosta, erityisestä materiaalista, jonka läpi lapsesi voi hengittää. Se on testattu vauvan kantokopan standardien mukaisesti, ja se on turvallinen ja kannettava nukkumapaikka lapsellesi. Kaikki kankaat ovat OEKO-TEX® Standards 100 -standardin mukaisia, ja ne on sertifioitu tuoteluokkaan 1, mikä on parasta lapsellesi.

Sleep Carrier : Liikkuvuus
Jos haluat olla liikkeellä ja suunnitella päiväsi riippumatta lapsesi päiväunista, Sleep Carrier on täydellinen ratkaisu sinulle. Laita lapsi nukkumaan vauvapesään ennen kuin valmistaudut. Vie heidät sitten rattaisiin Sleep Carrier -unessa, jotta he voivat jatkaa nukkumista ongelmitta. Sleep Carrier tarjoaa lapsellesi tutun ympäristön, johon hän tottuu ja jossa hän viihtyy. Tämä auttaa sinua saamaan lapsesi nukahtamaan nopeammin uusissa paikoissa, koska sinulla on lapsellesi tuttu ympäristö mukanasi. Tämä vaihtoehto antaa sinulle enemmän liikkumavaraa ja enemmän vapaa-aikaa tehdä, mitä haluat. Mene kuntosalille, tapaa ystäviä, käy jonkun luona tai tee ostoksia. Koska onnelliset vanhemmat saavat onnellisia lapsia.

Tuotetiedot:
  • Lapsipsykologien suosittelema, jotta vanhemman ja lapsen välinen suhde tiivistyisi.
  • Säädettävä pituus 60-80 cm pidempään käyttöön.
  • Voidaan käyttää syntymästä lähtien
  • Voidaan käyttää kaksosrattaissa
  • Sisältää sivulle kiinnitetyt kantovaljaat
  • Pehmeä kantokoppa
  • Sopii useimpiin rattaisiin
Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 60/70/80/80 x 28 x 13 cm.
  • Paino: 1,5 kg
  • Materiaali: polyesteri
  • Materiaali vuori: puuvilla
  • Konepestävä 40 °C:ssa
  • Sopii 9 kg:n painoon asti

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
23,33 €
Hinta
4,29 €

Vastuullisuus

Vegaaninen

Vegaaniset tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tähän kuuluvat elintarvikkeet ja kosmetiikka, jotka eivät sisällä eläinperäisiä tuotteita, kuten lihaa, kalaa, liivatetta, munia tai maitotuotteita. Tekstiilit voivat olla vegaanisia myös silloin, kun niissä ei ole eläinperäisiä materiaaleja, kuten nahkaa, turkista, untuvaa tai villaa. Veganismi keskittyy eläinten hyvinvointiin. Kun eläinkomponentteja ei käytetä, voidaan välttää eläinten tarpeetonta kärsimystä. Lisäksi kielteisiä ympäristövaikutuksia voidaan vähentää, sillä vegaanituotteiden ekotase on usein parempi kuin eläintuotteiden. Vegaaniset tuotteet tunnistavat muun muassa Euroopan kasvissyöjäliiton V-merkistä, British Vegan Societyn vegaanikukasta ja PETA:n hyväksymästä vegaanimerkistä.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Kun asioit kanssamme, voit tuntea olosi turvalliseksi.

Tarjoamme verkkokaupassamme erittäin laajan tuotevalikoiman ja samalla asiantuntevan asiakaspalvelun, jonka puoleen voit kääntyä, jos tarvitset apua tai neuvoja. Puuttuuko tuotekuvauksesta jokin olennainen tieto? Etkö löydä etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua niin pian kuin mahdollista!

Yhteydenottolomake

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Najell Vauvan kantokoppa Sleep Carrier 2 Matti Black
5
55 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 46
 
4 tähteä
| 6
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Najell Vauvan kantokoppa Sleep Carrier 2 Matti Black
Najell Vauvan kantokoppa Sleep Carrier 2 Matti Black
ovh¹ 159,00 €
133,00 €