Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
Najell Dijonin jalkalenkki Yellow
vastuullinen
Hinta
149,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A332067

EAN: 7350080241248

Najell Dijonin jalkalenkki Yellow
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Najell -jalkapuku on saanut inspiraationsa Ruotsin talvesta.

Säänkestävä kaunis Design
Tyylikäs, skandinaavinen Design ja pehmeä, kodikas fleecevuori tekevät siitä täydellisen lisäyksen vauvapakkaukseesi. Se sopii täydellisesti käytettäväksi, kun ulkona alkaa olla hieman viileää ja kun kesä on loppumassa.
Najell -jalkasuoja kestää kaikenlaista säätä: myrskyisää tuulta, räntäsadetta ja pakkaslunta. Vettä hylkivä materiaali, paksu ja mukava pehmuste sekä lämpötilaa säätelevät ominaisuudet tekevät mahdottomaksi olla pahoillaan epämiellyttävällä säällä.
Voit käyttää Najell -jalkapussia eri tavoin sään mukaan käyttämällä vetoketjua. Se on täydellinen esimerkiksi mutakenkien poissa pitämiseen, kun vain alaosa avataan.

Erinomainen jalkatuki
Najell jalkatuki on palkittu jalkatuki, joka sopii kaikkiin lastenvaunuihin.
Price runner (Ruotsissa) on palkinnut sen parhaaksi ergonomiseksi jalkamyssyksi. Yksinkertaiset ja käytännölliset ominaisuudet, helppokäyttöisyys ja korkea laatu yhdessä yleispätevyyden kanssa tekevät siitä vanhempien ja lasten suosiman tuotteen kaikkialla maailmassa.

Uskollinen kumppani pitkäksi aikaa
Najell -jalkapehmusteen ainutlaatuisen muodon ansiosta voit käyttää sitä ensimmäisestä päivästä lähtien siihen asti, kun vauva on 3-vuotias.
Käytännöllisen Design ssä ansiosta se sopii kaikkiin lastenvaunuihin ja -rattaisiin ja myös täydellisesti Najell Sleep Carrier . Se on valmistettu kestävistä, korkealaatuisista materiaaleista, ja se on suunniteltu käytettäväksi yhä uudelleen.

Kun vauvasi kasvaa, voit yksinkertaisesti käyttää jalkatyynyä seuraavalle vauvalle - ja sitä seuraavalle.
Najell -jalkasuoja on suunniteltu pysymään paikallaan. Se kiinnitetään helposti Sleep Carrier , lastenvaunuihin ja/tai lastenrattaisiin taittamalla yläosa ja taskuläppä alas.

Tuotetiedot:
  • Ikä: 0-3 vuotta
  • Voidaan käyttää lapsen painosta riippumatta.
  • Sopii kaikkiin lastenvaunuihin ja -rattaisiin
  • Helppo kiinnittää
  • Lämmin, pörröinen ja kierrätetty täyte.
  • Säänkestävä
  • Vettä hylkivä ja lämpötilaa säätelevä materiaali
  • Kaikki kankaat ovat OEKO-TEX® Standards 100 -standardin mukaisia ja sertifioitu tuoteluokkaan 1.
Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 115 x 43 x 18 cm.
  • Materiaali: 100% polyesteri
  • Täyte: 80% Sorona polyesteri, 20% polyesteri.
  • Pestävä 40 °:ssa
  • Älä käytä huuhteluainetta
  • Älä kuivaa rumpukuivauksessa

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Vegaaninen

Vegaaniset tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tähän kuuluvat elintarvikkeet ja kosmetiikka, jotka eivät sisällä eläinperäisiä tuotteita, kuten lihaa, kalaa, liivatetta, munia tai maitotuotteita. Tekstiilit voivat olla vegaanisia myös silloin, kun niissä ei ole eläinperäisiä materiaaleja, kuten nahkaa, turkista, untuvaa tai villaa. Veganismi keskittyy eläinten hyvinvointiin. Kun eläinkomponentteja ei käytetä, voidaan välttää eläinten tarpeetonta kärsimystä. Lisäksi kielteisiä ympäristövaikutuksia voidaan vähentää, sillä vegaanituotteiden ekotase on usein parempi kuin eläintuotteiden. Vegaaniset tuotteet tunnistavat muun muassa Euroopan kasvissyöjäliiton V-merkistä, British Vegan Societyn vegaanikukasta ja PETA:n hyväksymästä vegaanimerkistä.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Kun asioit kanssamme, voit tuntea olosi turvalliseksi.

Tarjoamme verkkokaupassamme erittäin laajan tuotevalikoiman ja samalla asiantuntevan asiakaspalvelun, jonka puoleen voit kääntyä, jos tarvitset apua tai neuvoja. Puuttuuko tuotekuvauksesta jokin olennainen tieto? Etkö löydä etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua niin pian kuin mahdollista!

Yhteydenottolomake

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Najell Dijonin jalkalenkki Yellow
5
3 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 3
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Najell Dijonin jalkalenkki Yellow
Najell Dijonin jalkalenkki Yellow
149,00 €