15% turvaistuinlöydöistä 🚗
15% turvaistuinlöydöistä 🚗
Kopioi etukoodi:
ISTU4829
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
Mutsy kantosänky Icon Balance Graniitti
-72%
Vaihtoehdot:
  • Mutsy kantolaukku Icon Leisure River
  • Mutsy kantolaukku Icon Vision Urban Grey
  • Mutsy kantosänky Icon Balance Graniitti

294,00 €
Hinta
81,76 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
212,24 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A305899

EAN: 8718213021096

Mutsy kantosänky Icon Balance Graniitti
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tutustu kuvakkeeseen: Uusin mutsy-muotoilu! Iconia voidaan käyttää vaunun, käännettävän lastenistuimen, erilaisten turvaistuinten ja lukuisien käytännön lisävarusteiden kanssa (myydään erikseen). Ensiluokkainen ilme ja toiminnallisuus yhdistettynä hienostuneeseen ja ainutlaatuiseen muotoiluun. Maksimaalinen mukavuus sinulle ja vauvallesi - päästä maailmaan yhdessä pelatessasi! Innovatiivisen taittojärjestelmän ansiosta tämä rattaat voidaan taittaa yhtä helposti kuin buginen, joten se on helppo ottaa mukaasi mihin tahansa.

Balance
Kokoelma, joka palvelee vanhemmat, jotka rakastavat viettää aikaa ulkona. Balance-painos on täydellinen tasapaino esteettisyyden ja toimivuuden välillä. Ylelliset kankaat, jotka eivät vain näytä hyvältä, mutta ovat myös parannettuja ja mukavia säänkestävillä ominaisuuksilla, kuten vesi-, UV- ja tuulensuoja. Suojaa pikku matkustajasi lisätyllä kattopidennyksellä, jotta saat näkyviin kookosvaikutelman ja heijastavat reunat. Kun näytät vauvallesi maailmaa, olet oikeassa kotona Balance-versiossa!

Tuotetiedot:
  • Kokoontaitettava kantosänky: Suuri etu kuljetukseen ja säilytys
  • Hengittävä katos: Hengittävä lisäkerros kantolaukun kuomun alla
  • Integroitu aurinkovisiiri: Suoja auringonvalolta
  • Paino: 4 kg

Toimitukseen sisältyy kantolaukku ilman kehystä.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Kun asioit kanssamme, voit tuntea olosi turvalliseksi.

Tarjoamme verkkokaupassamme erittäin laajan tuotevalikoiman ja samalla asiantuntevan asiakaspalvelun, jonka puoleen voit kääntyä, jos tarvitset apua tai neuvoja. Puuttuuko tuotekuvauksesta jokin olennainen tieto? Etkö löydä etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua niin pian kuin mahdollista!

Yhteydenottolomake

Merkki

Mutsy

Mutsy – Käytännöllisyyttä kaikenikäisille

Vuonna 1937 perustettu Mutsy on hollantilainen lastenvaunujen valmistaja, jonka tuotteet ovat levinneet ympäri maailman. Perustamisestaan lähtien Mutsy on tuonut markkinoille erilaisia tuotteita lastenhoitoon ja se on toiminut myös suunnannäyttäjänä. Esimerkiksi vuonna 1972 Mutsy toi markkinoille syöttötuolin, jossa oli tarjotin. Ideasta tuli menestys ja tänä päivänä kyseinen yhdistelmä ei voi puuttua yhdestäkään lapsiperheestä. Mutsy toimi suunnannäyttäjänä myös suosituiden matkarattaiden markkinoilla ja se toi ensimmäiset matkarattaat valikoimaansa 1975.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Mutsy kantosänky Icon Balance Graniitti
5
1 Asiakasarvio
 
5 tähteä
| 1
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Mutsy kantosänky Icon Balance Graniitti
Mutsy kantosänky Icon Balance Graniitti
294,00 €
81,76 €