15% turvaistuinlöydöistä 🚗
15% turvaistuinlöydöistä 🚗
Kopioi etukoodi:
ISTU4829
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
Mutsy kantolaukku Icon Vision Urban Grey
-71%
Vaihtoehdot:
  • Mutsy kantolaukku Icon Leisure River
  • Mutsy kantolaukku Icon Vision Urban Grey
  • Mutsy kantosänky Icon Balance Graniitti

254,00 €
Hinta
72,73 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
181,27 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A305898

EAN: 8718213021065

Mutsy kantolaukku Icon Vision Urban Grey
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tapaa kuvake: Uusin Mutsy muotoilu! Iconia voidaan käyttää vaunun, käännettävän lastenistuimen, erilaisten turvaistuinten ja lukuisien käytännön lisävarusteiden kanssa (myydään erikseen). Ensiluokkainen ilme ja toiminnallisuus yhdistettynä hienostuneeseen ja ainutlaatuiseen muotoiluun. Maksimaalinen mukavuus sinulle ja lapsellesi - päästä maailmaan yhdessä pelatessasi! Innovatiivisen taittojärjestelmän ansiosta tämä lastenrattaat voidaan taittaa yhtä helposti kuin buginen, joten ne voidaan viedä mihin tahansa ilman ongelmia.

Visio
Vaativille äideille ja isille. Olet aina halunnut parasta, miksi sen pitäisi olla erilainen nyt? Vision-kokoelma kiehtoo yhdistämällä modernit elementit, kuten jalkasuojan, ajattomiin yksityiskohtiin, jotka antavat klassisen houkuttelevuuden. Toimiva ja tyylikäs, ulkonäkö, joka ei koskaan mene muodista. Tämän sarjan avulla sinulla on kaikki tarpeesi täyttävä rattaat.

Tuotetiedot:
  • Taitettava kantosänky: suuri etu kuljetuksen ja varastoinnin aikana
  • Hengittävä huppu: Hengittävä kerros kantolaukun hupun alla
  • Integroitu aurinkovisiiri: Suoja auringonvalolta
  • Paino: 4 kg
toimitukseen sisältyy kantolaukku ilman kehystä.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Kun asioit kanssamme, voit tuntea olosi turvalliseksi.

Tarjoamme verkkokaupassamme erittäin laajan tuotevalikoiman ja samalla asiantuntevan asiakaspalvelun, jonka puoleen voit kääntyä, jos tarvitset apua tai neuvoja. Puuttuuko tuotekuvauksesta jokin olennainen tieto? Etkö löydä etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua niin pian kuin mahdollista!

Yhteydenottolomake

Merkki

Mutsy

Mutsy – Käytännöllisyyttä kaikenikäisille

Vuonna 1937 perustettu Mutsy on hollantilainen lastenvaunujen valmistaja, jonka tuotteet ovat levinneet ympäri maailman. Perustamisestaan lähtien Mutsy on tuonut markkinoille erilaisia tuotteita lastenhoitoon ja se on toiminut myös suunnannäyttäjänä. Esimerkiksi vuonna 1972 Mutsy toi markkinoille syöttötuolin, jossa oli tarjotin. Ideasta tuli menestys ja tänä päivänä kyseinen yhdistelmä ei voi puuttua yhdestäkään lapsiperheestä. Mutsy toimi suunnannäyttäjänä myös suosituiden matkarattaiden markkinoilla ja se toi ensimmäiset matkarattaat valikoimaansa 1975.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Mutsy kantolaukku Icon Vision Urban Grey
5
1 Asiakasarvio
 
5 tähteä
| 1
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Mutsy kantolaukku Icon Vision Urban Grey
Mutsy kantolaukku Icon Vision Urban Grey
254,00 €
72,73 €