Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
MOON Putki 8 tuumaa etupyörään Collection 2022
Vaihtoehdot:
  • MOON Putki 8 tuumaa etupyörään Collection 2022
  • MOON Putki 12 tuumaa takapyörää varten Collection 2022

Hinta
8,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A320099

EAN: 4025583040560

MOON Putki 8 tuumaa etupyörään Collection 2022
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Nämä korvaavat letkut kaikkiin MOON lastenvaunuihin, joissa on ilmarenkaat MOON , korjaavat kaikki puhjenneet renkaat hetkessä! 8 tuumaa etupyörälle ja 12 tuumaa takapyörälle.

Yhteensopivuus:
  • MOON Rocca Edition
  • MOON Relax x Edition
  • MOON Relax x Special Edition
  • MOON Resea S Edition
Sisältyy toimitukseen:
  • 1 x pyörän putki 8 tuumaa

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Kun asioit kanssamme, voit tuntea olosi turvalliseksi.

Tarjoamme verkkokaupassamme erittäin laajan tuotevalikoiman ja samalla asiantuntevan asiakaspalvelun, jonka puoleen voit kääntyä, jos tarvitset apua tai neuvoja. Puuttuuko tuotekuvauksesta jokin olennainen tieto? Etkö löydä etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua niin pian kuin mahdollista!

Yhteydenottolomake

Merkki

Moon

MOON tekee arjesta lastenleikkiä

Saksalainen lastenvaunuvalmistaja MOON on suunnitellut jo vuosien ajan mukavia ja käytännöllisiä tuotteita nykypäivän moderneille perheille. Vaunut on helppo taittaa kokoon kompaktiksi paketiksi, minkä takia ne ovat oiva apu sekä arjessa että matkoilla. Moonin perusperiaatteisiin kuuluu laadun ja hyvän hinta-laatusuhteen painottaminen, joten kaikki vaunut suunnitellaan ja viimeistellään huolellisesti.

MOON-lastenvaunujen edut

Moonin lastenvaunut täydentävät hyvin perheen kuin perheen arkea. Kaikki eri lastenvaunumallit ovat laadukkaita. Nuova-yhdistelmävaunuissa on kevyt vaunukoppa, jonka pehmusteet voi pestä, jotta vauvalla olisi mukavat oltavat. Kuomu on suuri ja suojaa lasta auringolta, ja tilava tavarakori auttaa ostosreissuilla. Vaunuihin kuuluu myös istuin, jonka voi helposti vaihtaa vaunukopan tilalle. MOONin vaunuja on saatavilla useissa väreissä, joten voit taatusti valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

MOONin lastenrattaat

Lastenrattaat ovat lastenvaunuja pienempi ja näppärämpi vaihtoehto. Flac City –rattaat ovat MOONin suosituimmat premium-rattaat, koska niiden kapea runko mahdollistaa ahtaissakin tiloissa liikkumisen, ja kokoontaitettuna ne sopivat melkein jokaisen auton tavaratilaan. Rattaissa on pehmeä istuinalusta, säädettävä jalkatuki ja jousitetut renkaat. Star-rattaat taas sopivat oivasti matkoille, koska ne ovat säädettävät ja ketterät. Niissäkin on säädettävä jalkatuki ja jousitus. SL-sarjan rattaisiin kuuluu sadesuoja, ratasistuin ja suuri tavarakori. Siitä huolimatta rattaat ovat kevyet ja kompaktit. Valitsitpa minkä MOONin tuotteen tahansa, on valintasi käytännöllinen, tyylikäs ja mukava.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: MOON Putki 8 tuumaa etupyörään Collection 2022
5
3 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 3
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

MOON Putki 8 tuumaa etupyörään Collection 2022
MOON Putki 8 tuumaa etupyörään Collection 2022
8,90 €