Maxi Cosi Tinca i-size jalusta
ovh¹
159,00 €
Hinta
125,00 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
34,00 €-21%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A301525

EAN: 8712930168119

Maxi Cosi Tinca i-size jalusta
Syntymästä noin. 12 kuukautta (45-75 cm)

Se on vain yksi napsautus .. ja nyt sitä mennään Tincan kanssa.

Selkä menosuuntaan

I-size turvallisuus, syntymästä 12 kuukauteen asti, tarjoaa ylimääräistä suojaa lapsesi päälle ja kaulalle.

Maxi-Cosin Tinca-jalusta sopii täydellisesti Maxi-Cosi Tinca -turvakaukaloon ja tarjoaa käyttäjäystävällisen Click & go asennuksen.

Asennus
Nykyään yhä useammat eurooppalaiset autot käyttävät ISOFIX-järjestelmää, todennäköisesti myös sinun autosi. Maxi-Cosi Tinca -jalusta voidaan helposti kiinnittää auton ISOFIX-kiinnityspisteisiin. Noudata käyttöohjeen ohjeita oikean asennuksen varmistamiseksi.

Kun Tinca Base on asennettu, se voidaan aina jättää autoon. Tinca-turvaistuin aktivoidaan yksinkertaisesti "napsauttamalla" kun turvakaukalo viedään autoon.
Visuaaliset indikaattorit jalustassa on merkki siitä, että Tinca Base ja Tinca-turvakaukalo on asennettu oikein ja olet valmis lähtemään.

Turvallisuus
Tarjotakseen pienimmille erinomaisen turvallisuuden, lastenistuimia ja tukiasemia testataan jatkuvasti.
Valmistajana Maxi Cosi suosittelee ISOFIX-jalustan käyttöä. Se on helppo asentaa ja virheellisen asennuksen riski on melkein olematon, koska halusta osoittaa oikean asennuksen.
Maxi Cosi-jalusta mahdollistaa Click & Go -asennuksen oikean ja turvallisen kiinnityksen varmistamiseksi.

ISOFIX-asennus Tinca i-Sizeille
Maxi-Cosi Tinca jalusta kehitettiin vanhemmille. Sinun ei tarvitse huolestua, teetkö jotain väärin.
Maxi-Cosi Tinca Base on suunniteltu erityisesti Tinca i-Size -turvakaukalolle ja siinä on Click & Go -asennus.
Lisäksi Tinca Base vastaa uusinta eurooppalaista i-Size-turvastandardia lastenistuimille ja tarjoaa siten huipputason turvallisuuden.

Tuotetiedot:
  • Kehitetty Maxi-Cosi-turvaistuimelle Tinca
  • Taaksepäin ajaminen syntymästä noin 12 kuukautta
  • I-size
  • Click & Go -asennus
  • Visuaaliset ja akustiset signaalit oikeaan asentamiseen
  • Pidennettävä tukijalka
Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 60 x 33 x 19,5 cm
  • Tukijalan pituus: 44-70 cm
  • Paino: 5,2 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Maxi Cosi

MAXI COSI – turvallisuutta lapsellesi

Maxi Cosi on tunnettu ennen kaikkea turvakaukaloistaan ja turvaistuimistaan, mutta sen valikoimista löytyy myös useita laadukkaita lastenvaunumalleja. Maxi Cosin turvaistuimet täyttävät ja jopa ylittävät tiukimmat europpalaiset turvallisuusstandardit. Sen valikoimista löytyy istuimia niin vastasyntyneille kuin kouluikäisillekin. Maxi Cosi on yksi maailman johtavista brändeistä lastentarvikemarkkinoilla ja monissa maissa Maxi Cosi on synonyymi turvallisille ja laadukkaille turvaistuimille.

Maxi Cosi takaa hyvän laadun

Maxi Cosi on Hollantilainen yritys, jonka kanadalainen Dorel osti vuonna 1994, minkä seurauksena tuotekirjo kasvoi huomattavasti. Nykyään Maxi Cosi on kansainvälisesti tunnettu lastenvaunujen, turvaistuimien ja kantoreppujen valmistaja.

Maxi Cosi -turvaistuin

Maxi Cosille tärkeintä on turvallisuus. Tämän takia on tärkeää valita lapsen painolle sopiva turvaistuin. Maxi Cosin valikoimasta löydät taatusti sopivan turvaistuimen. Kun olet löytänyt tarpeisiisi sopivan turvaistuimen, voit valita haluamasi värin ja kuvion. Vanhemmat ympäri maailmaa luottavat Maxi Cosin turvaistuimiin, jotka on tehty sitä varten, että lapset voivat tutkia maailmaa turvallisesti.

Maxi Cosi -lastenrattaat

Maxi Cosi –lastenrattaat ovat turvallisia ja mukavia. Valikoimastamme löydät taatusti sinulle sopivat rattaat, halusitpa lyhyelle ostosreissulle tai pitkälle kävelylle metsässä. Voit luottaa siihen, että rattaat ovat laadukkaat ja parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistetut.

Suosituimmat tuotteemme

Maxi Cosi Tinca i-size jalusta
Maxi Cosi Tinca i-size jalusta
ovh¹ 159,00 €
125,00 €