Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

MATADOR ® Maker MXL puurakennussarja
toistaiseksi loppuunmyyty

Hinta
163,54 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A298694

EAN: 9007102211519

MATADOR ® Maker MXL puurakennussarja
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Keskittynyt kuorma rakennuksen hauskaa! Maker XL: n avulla lapsiryhmät voivat uppoutua tekniikan maailmaan leikkisällä tavalla. Pakkauksissa on kaikki luovaan rakennukseen tarvittava. Erimuotoiset ja -kokoiset rakennuspalikat, eripituiset yhdystangot, pyörät, akselit, rakennusohjeet ja tietysti työkalusarjat joukkuepeleihin. MATADOR XL on ihanteellinen perheille, lapsiryhmille, lastentarhoille, lastenhoitopalveluille jne. Irtotavarapakkausta suositellaan korkeintaan 3 lapselle.
Matador-talon Maker-puiset rakennussarjat edistävät pienten lasten motorista ja henkistä kehitystä. 3-vuotiaita. Oman Matador-vasaran avulla rakennuspalikat ja tangot kootaan ja taaperolaiset kehittävät manuaalisen osaamisen leikkisällä tavalla.

Rakenteet voidaan aina purkaa ja koota uuteen rakenteeseen erityisillä Matador-pihdillä. . Puiset rakennuspalikat, joiden mitat ovat 4x4 cm, on mukautettu pienten lasten käsikokoon. Kuvatut rakennusohjeet tukevat itsenäistä rakentamista. Kuuden eri päälaatikon erikokoinen (34 - 350 komponenttia) ja hyödyllisten lisälaatikoiden avulla lastemme voivat työskennellä sydämensä sisällön suhteen.

tuotetiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x syvyys): 38,5 x 35 x 14,5 cm
  • Sisältö: 350 osaa
  • Mukana työkalut: 3 x vasara, 3 x pihdit, 3 x kiila
  • Mallivihko: Rakennusohjeet rakennusideoineen 55
  • Materiaali: Itävallan punainen pyökki puu
  • Ikä: Alkaen 3 vuotta
Varo!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille! Tukahtumisriski pienten nieltävien osien vuoksi!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme