Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

MAM Dummy Supreme silikoni 6-16 tyttö 4 kpl
toistaiseksi loppuunmyyty

MAM Dummy Supreme silikoni 6-16 tyttö 4 kpl


Hinta
19,60 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A299639

MAM Dummy Supreme silikoni 6-16 tyttö 4 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
" MAM Supreme Dummy - varsinkin iho- ja hampaisystävällinen vauvan nukke
Monet vanhemmat ovat pyytäneet sitä ja nyt Supreme tutti on kehitetty MAM! Tämä on ihanteellinen yhdistelmä MAM Perfectia ja MAM Airia. Tämä tarkoittaa, että vauvan tutti on sekä erityisen hampaiden ystävällinen että erityisen lempeä herkälle vauvan iholle. Nännin kaula on 60% ohuempi ja 4 kertaa pehmeämpi kuin perinteinen silikonitutti. Tämä tarkoittaa, että vauva voi sulkea suunsa luonnollisesti, hampailla on tilaa kasvaa ja hampaiden väärinkäytön riski pienenee selvästi.¹ Erityisen ilmavan S-lapsen muotoilun ansiosta tutti on erityisen mukava myös herkälle iholle. MAM SkinSoft-silikoni-tutin ansiosta 94% vauvoista hyväksyy tutin vaistomaisesti, koska se tuntuu verrattain pehmeältä ja tutulta suussa.²

Kuljetuslaatikko:
Tutti on toimitetaan käytännöllisessä sterilointi- ja kuljetuslaatikossa, jossa se voidaan steriloida nopeasti mikroaaltouunissa ilman lisälaitteita.

MAM Supreme -tutti on EN 1400 -standardin mukainen ja

tuotetiedot:
  • 4 x MAM Supreme tutti
  • Ohut ja joustava imukaula
  • Estää hampaiden vääristymät
  • Erittäin lempeä iholle ilmavan muotoilun ansiosta
  • erittäin pehmeä SkinSoft-silikoni
  • 94% imukupin hyväksyntä²
  • toimitetaan sterilointi- ja kuljetuslaatikossa
  • 6-16 kuukauden ikäisille vauvoille
  • BPA / BPS-vapaa

¹ Wild Hi-Precision -instituutin tieteelliset raportit todistavat, että MAM Supreme -tutkan niska on keskimäärin 60 % ohuemmista Denin yliopiston kliinisistä testeistä Wienin klinikka vahvistaa tämän: Se on myös keskimäärin neljä kertaa joustavampi kuin vastaavat tutit (keskiarvot: 32–83% ohuemmat / 1,1–19,5 kertaa pehmeämmät kuin perinteiset silikonitutkat). Kliininen tutkimus: Saksa, 2016, n = 86

²Markkinatutkimus 2010-2018, testattu 1383 vauvalla """

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme