lionelo Sänky Theo Dark Grey
ovh¹
144,99 €
Hinta
132,00 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
12,99 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A299170

EAN: 5902581654830

lionelo Sänky Theo Dark Grey
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Moderni ja korkeussäädettävä
Theo-vauvansänky klassisessa modernissa en-suunnittelussa voidaan mukauttaa mihin tahansa sänkyyn 5-vaiheisen korkeussäädön ansiosta. Lisäksi on mahdollista säätää kaltevuutta ja rullaa.

Mukava ja rauhallinen uni
Sängyssä on pehmeä ja mukava patja 87 x 50 x 4 cm, konepestävä kansi takaa lapsellesi rauhallisen unen, mutta jättää silti tilaa vauvan leluille. Voidaan käyttää myös vastasyntyneen vauvan sängyksi tai lastenvahtina isoäidille ja isoisälle.

Käytännölliset lisävarusteet
Sarja sisältää seuraavat lisävarusteet: Hyttysverkko, kuljetus- ja suojapussi tapa, toimiva lisälaukku.

Suositeltava kehon paino
Paino enintään 9 kg, säädettävä makuupinnan korkeus 30 - 45 cm, sängyn mitat koottuna : 94,5 x 55 x 80,5 cm.

Nukkuminen yhdessä
Theo von lionelon vauva-sivuvuoteen ansiosta vauva ja vanhemmat voivat nukkua lähellä toisiaan. Tämä puolestaan ??antaa lapselle mahdollisuuden tuntea olonsa turvalliseksi ja kehittää vahvan siteen vanhempiinsa. Sänkyä voidaan siirtää vanhempien sängyn vieressä pyörien ja vinojen jalkojen ansiosta. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen myös imettäville äideille.

Lisävuodetta voidaan käyttää myös erillisenä sängynä.

Korkeuden säätö
Theo-pinnasänky voi voidaan mukauttaa mihin tahansa sänkyyn 5-vaiheisen korkeuden säädön ansiosta.

Kaltevuuden säätäminen
Sängyn kaltevuutta voidaan myös säätää. Tämä säätö helpottaa lapsen nukahtamista ja estää röyhtäilyä. Se on hyödyllinen myös kylmätilanteessa.

Taitettava sivupaneeli
Pinnasänkyä voidaan käyttää lisävuodena, kun sivuseinä on taitettu, ja ilmaisena seisova sänky kun sivuseinä on pystyssä. Ilmava verkko molemmilta puolilta mahdollistaa riittävän ilmankierron ja jatkuvan tarkkailun lapsesta.

Säädettävät pyörät
Theon puoleisen lionelon sängyn pyörien leveys on säädettävissä ja niillä on erityinen jarrutusmekanismi. Tämän ansiosta sivuvuodetta voidaan siirtää mukavasti huoneen läpi.

Vakaa kiinnitys
Erityiset turvavyöt, joissa on naru, kiinnittävät sängyn tiukasti vanhempien sänkyyn. Kokoonpano on erittäin yksinkertaista ja nopeaa.

Korkeuden säädön estäminen
Sivupöydällä on erityinen korkeuden säädön esto, joka estää ei-toivotut korkeuden muutokset.

Toiminnallinen lisälaukku
Theo oli varustettu suurella kaksoislaukulla, jolla oli erikokoiset laukut. Kaikki lisävarusteet ja pienen suosikkilelu mahtuvat siihen.

Lapsen rauhalliseen nukkumiseen - mukava patja
Theo on varustettu poikkeuksellisen mukavalla patjalla, jonka koko on 50 x 87 cm ja 4 cm korkea. Rakenne koostuu kolmesta kerroksesta ja on erittäin mukava nukkuvalle lapselle:
  • 1. pehmeä kangas kangas yläpuolella
  • 2. paksu sisävaahto
  • Hengittävä kangas alapinnassa
Peitekangas voidaan poistaa ja pestä pesukoneessa.

Hyttysverkko
Pinnasänky voidaan sijoittaa ulkopuolelle huolehtimatta hyönteisten puremista. Hyttysverkko suojaa lastasi kutsumattomilta vierailta.

Kuljetus- ja suojapussi
Se suojaa pinnasänkyä lialta. Käytännöllinen kahva on helppo kuljettaa ja tekee Theosta sopivan matkalle.

Tekniset yksityiskohdat:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 94 x 58 - 70 x 67 - 81 cm
  • Taitoksen koko (pituus x leveys x korkeus): 94 x 13 x 52 cm
  • Mitat patjan makuupinta (pituus x leveys x korkeus): 85 x 45 x 31 cm
  • Paino: 11,5 kg
  • Enimmäiskuorma: 0–9 kg
  • Suositeltava ikä: 0–8 kuukautta
Toimitussisältö:
  • lisävuode
  • Hyttysverkko
  • Kantolaukku
  • Vuodevyöt
  • Käyttöohjeet

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Lionelo

Lionelo – Gemeinsam, sicher und bequem

Eltern zu sein ist eine Herausforderung und zugleich ein phantastisches Abenteuer. Unsere Produkte machen es noch spannender und fröhlicher - für Kinder und Eltern. In Lionelo schaffen wir Produkte, die höchste Ansprüche an Sicherheit und Komfort erfüllen. Wir wollen gemeinsam am Aufbau einer Beziehung zwischen dir und deinem Kind auf verschiedenen Ebenen und Stufen teilhaben. Daher ist unsere Produktpalette so gut durchdacht, dass du an deiesem Eltern-Abenteuer von den ersten Momenten deines Babys teilnehmen kannst.

Lionelo - Designqualität gepaart mit Funktionalität ein Leben lang

Wir schätzen den Wert der gemeinsamen Momente. Aus diesem Grund kümmern wir uns darum, dass die Produkte von Lionelo sich durch Designqualität und Funktionalität auszeichnen und die Verwendung derselben einen angenehmen Eindruck hinterlässt. Dabei helfen ein sanftes und modernes Design sowie ideenreiche Lösungen sowie die Sicherheit, dass man auf uns ungeachtet von Umständen zählen kann. Lionelo- Produkte werden durch eine lebenslange Garantie abgedeckt. Dies bedeutet, dass wir uns nicht nur derer Qualität bewusst sind, sondern dich in jeder Phase der Nutzung unseres Angebots unterstützen.

Lionelo - Offenheit, Hilfsbereitschaft und Engagement

Offenheit, Hilfsbereitschaft und Engagement helfen uns, mit den Eltern das unschätzbare Gefühl der Verbundenheit und Vertrauen aufzubauen. Vorteilhaftes Qualität- Preis-Verhältnis der Produkte von Lionelo sowohl in Polen als auch in ganz Europa verursacht, dass die Marke immer beliebter wird. Wir sehen diesen Trend nicht nur in der steigenden Zahl der Käufer unserer Produkte, sondern auch durch die Anzahl der Käufer neuer Produkte mit unserer Marke. Tritt der Gruppe von Kunden bei, die wir bei elterlichen Herausforderungen unterstützen. Lionelo wird dafür sorgen, dass dieses Abenteuer für dich eine wahre Freude sein wird.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: lionelo Sänky Theo Dark Grey
4.5
324 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 251
 
4 tähteä
| 66
 
3 tähteä
| 4
 
2 tähteä
| 3
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

lionelo Sänky Theo Dark Grey
lionelo Sänky Theo Dark Grey
ovh¹ 144,99 €
132,00 €