LEGO® Batman Movie™ Egghead™ ja robottiruokasota 70920

LEGO® Batman Movie™ Egghead™ ja robottiruokasota 70920


Hinta
34,09 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A230029

LEGO® Batman Movie™ Egghead™ ja robottiruokasota 70920
Ruokasota! Yhdistä voimasi Batmanin™, Munapään ja Maustekuninkaan kanssa taistelussa, josta ei puutu munia, mehukkuutta ja sotkua! Väistä Munapäärobotin paistettuja munia viskovaa heitintä ja valtavaa pyörivää vispilää, johon takertuu kiinni. Mene suojaan, kun Maustekuningas yrittää roiskia sinua ketsuppi- ja sinappipyssyllään. Taistele vastaan Batmanin heittokoukkupyssyllä ja päihitä ruokasotaa käyvät konnat!

 • Sisältää kolme minihahmoa: Batman™, Munapää™ ja Maustekuningas™
 • Robotissa on ohjaamo Munapäälle, liikkuvat kädet ja jalat, munanheitin, pyörivä vispilä ja säiliö
 • Lisätarvikkeina Batmanin heittokoukkupyssy ja Maustekuninkaan pyssy
 • Soveltuu noin 7-14 -vuotiaille lapsille
 • Robotti on 16 cm korkea, 15 cm pitkä ja 20 cm leveä

 • Lisätietoja:
 • Osia: 293
 • Ikäsuositus: 7-vuotiaasta alkaen

 • Huomio
  Ei alle 3-vuotiaille lapsille. Pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.

  Toimitustiedot

  Toimitus:

  Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

  Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

  Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

  Merkki

  Lego

  LEGO® – Tulevaisuuden rakentajille

  Tanskalainen Ole Kirk Kristiansen perusti LEGO:n jo vuonna 1932 ja yhtiö operoi edelleen Tanskan Billundista käsin. Ympäri maailmaa tunnetut Legopalikat eivät ole olleet pelkästään jo useiden sukupolvien suosikkileluja, vaan myös lähtökohta Lego Groupille, joka on tänään yksi maailman suurimmista leluvalmistajista.  
   
  LEGO haluaa tukea tuotteillaan tulevaisuuden rakentajien kehitystä ja oppimista leikin ja luovuuden avulla. Sukella sinäkin LEGO-maailmaan, siellä on jotakin jokaiselle!

   
  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.
  LEGO® Batman Movie™ Egghead™ ja robottiruokasota 70920
  34,09 €
  Suositut merkit