LEGO® Architecture - Solomon R. Guggenheim -museo 21035
toistaiseksi loppuunmyyty

LEGO® Architecture - Solomon R. Guggenheim -museo 21035

 • Toimitusaika: Tuote on loppuunmyyty
 • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
ovh¹ 69,99 €
65,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A188589

LEGO® Architecture - Solomon R. Guggenheim -museo 21035
Rakenna LEGO® palikkamalli yhdestä 1900-luvun merkittävimmästä arkkitehtonisesta ikonista.

New York Cityssä sijaitsevaa kansainvälis esti tunnettua Solomon R. Guggenheim -museota pidetään yhtenä Frank Lloyd Wrightin upeimpana saavutuksena. Rakennus tilattiin vuonna 1943, ja yleisölle Wrightin mestariteos avattiin 21. lokakuuta 1959. Se sai heti tunnustusta arkkitehtonisena maamerkkinä. Tämä yksityiskohtainen LEGO malli keskittyy rakennuksen virtaviivaiseen betonijulkisivuun tunnistettavine kaarteineen ja linjoineen. Malli vangitsee rakennuksen kuuluisan kärjellään seisovan zikkuratin mallisen rotundan ja kahdeksankerroksisen lisätornin. Guggenheimin kuuluisa kyltti samanlaisin kirjasimin toisinnettuna ja New York Cityn 5th Avenue Museum Mile -kortteli keltaisine takseineen täydentävät mallin ja vangitsevat tämän mahtavan rakennuksen syvimmän olemuksen.

 • Solomon R. Guggenheim museo®
 • Museon lisäksi museokortteli ja kaksi keltaista taksia
 • Aidonmukainen Guggenheim-kyltti
 • Mukana tulevassa englannin kielisessä vihkosessa on tietoa rakennuksesta ja sen historiasta Vihko on saatavilla muilla kielillä LEGO:n kotisivuilla
 • LEGO® Architecture -sarja on tarkoitettu kaikille matkustamisesta, arkkitehtuurista, historiasta ja designista kiinnostuneille
 • Tuotteeseen kuuluu yli 740 osaa ja se soveltuu 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille
 • Malli on 12 cm korkea, 19 cm leveä ja 14 cm syvä

 • Lisätietoja:
 • Osat: 744
 • Ikäsuositus: 12-vuotiaasta alkaen

 • Huomio
  Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

  Toimitustiedot

  Toimitus:

  Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

  Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

  Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

  Merkki

  Lego

  LEGO® – Tulevaisuuden rakentajille

  Tanskalainen Ole Kirk Kristiansen perusti LEGO:n jo vuonna 1932 ja yhtiö operoi edelleen Tanskan Billundista käsin. Ympäri maailmaa tunnetut Legopalikat eivät ole olleet pelkästään jo useiden sukupolvien suosikkileluja, vaan myös lähtökohta Lego Groupille, joka on tänään yksi maailman suurimmista leluvalmistajista.  
   
  LEGO haluaa tukea tuotteillaan tulevaisuuden rakentajien kehitystä ja oppimista leikin ja luovuuden avulla. Sukella sinäkin LEGO-maailmaan, siellä on jotakin jokaiselle!

   
  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.