LEGO® Architecture - Las Vegas 21047
toistaiseksi loppuunmyyty

LEGO® Architecture - Las Vegas 21047

 • Toimitusaika: Tuote on loppuunmyyty
 • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
45,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A238717

LEGO® Architecture - Las Vegas 21047
Vangitse Yhdysvaltain Las Vegasin arkkitehtoninen loisto tällä upealla LEGO® Architecture Skyline Collection -setillä. Setti kokoaa tunnetut Bellagio, Luxor ja Encore hotellit, Stratosphere tornin sekä Fremont Street Experiencen mahtavaksi maisemasiluetiksi. Jokainen yksittäinen LEGO® rakennus tarjoaa yksilöllisen ja palkitsevan rakennuskokemuksen sekä realistiset värit ja todelliset mittasuhteet suhteessa toisiinsa. Huangpujoki on kuvattu laatoitetussa rakennuslevyssä, mikä tuo myös uuden ulottuvuuden ja aitouden tunnetta tähän hienoon malliin, joka keskittyy yhden maailman dynaamisimman kaupungin upeaan arkkitehtoniseen monimuotoisuuteen.

 • Las Vegasin legendaariset nähtävyydet yhdessä maisemasiluetissa
 • Sisältää lisäksi kuuluisan "Welcome to Las Vegas" -kyltin
 • Mukana tulevassa englannin kielisessä vihkosessa on tietoa kaupungista, rakennuksista ja sen historiasta. Vihko on saatavilla muilla kielillä LEGO:n kotisivuilla.- Pyydäthän kuitenkin ensin vanhemmiltasi luvan
 • Sisältää alustan, jossa on myös kaupungin nimikyltti
 • LEGO® Architecture Skyline -sarja tarjoaa maailman kauneimmat kaupungit rakennettaviksi
 • LEGO® Architecture -sarja on tarkoitettu kaikille matkustamisesta, arkkitehtuurista, historiasta ja designista kiinnostuneille
 • Malli on n. 19 cm korkea, 27 cm leveä ja 7 cm syvä
Lisätietoja:
 • Osia: 500 kpl
 • Ikäsuositus: 12-vuotiaasta alkaen

Huomio!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Lego

LEGO® – Tulevaisuuden rakentajille

Tanskalainen Ole Kirk Kristiansen perusti LEGO:n jo vuonna 1932 ja yhtiö operoi edelleen Tanskan Billundista käsin. Ympäri maailmaa tunnetut Legopalikat eivät ole olleet pelkästään jo useiden sukupolvien suosikkileluja, vaan myös lähtökohta Lego Groupille, joka on tänään yksi maailman suurimmista leluvalmistajista.  
 
LEGO haluaa tukea tuotteillaan tulevaisuuden rakentajien kehitystä ja oppimista leikin ja luovuuden avulla. Sukella sinäkin LEGO-maailmaan, siellä on jotakin jokaiselle!

 
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.