KINDERKRAFT Kehto Unimo, vaaleansininen
 • KINDERKRAFT Kehto 5-in-1 Unimo, Keltainen

Hinta
84,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A249665

KINDERKRAFT Kehto Unimo, vaaleansininen
Unimo 5-in-1 Bouncer Rocker on osa Kinderkraftin uutta kokoelmaa. Tuotteet ovat turvallisia ja mukavia. Unimo täyttää eurooppalaisen EN 12790 -turvallisuusstandardin.

Unimo sopii täydellisesti moderneille vanhemmille, sillä siinä on useita toimintoja yhdessä. Sitä voidaan käyttää sänkynä, kehtona, sitterinä kuin tuolinakin. Lapsesi tuntee olonsa aina mukavaksi ja asentoa on helppo vaihtaa. Unimo voidaan asentaa kolmeen eri kulmaan: istuvaan, makavaan tai lepäävään asentoon Halutessasi voit asentaa Unimon keinuvaksi tai paikallaan pysyväksi. Lapsi makaa mukavasti pehmeällä ja mukavalla patjalla. Turvallisuudesta vastaa 3-pistevaljaat. Samalla lapsi voi leikkiä lelukaaren leluilla. Yksi leluista rapisee, toinen vinkuu ja kolmannesta lapsi voi ottaa kiinni tai käyttää sitä puruleluna. Lelut voidaan irrottaa kaaresta. Lelut stimuloivat lapsen kuulo- ja tuntoaistia. Unimo on helppo koota ja taittaa kasaan. Ulkona unimoon voidaan kiinnittää kuomu ja hyttysverkko.Tuotetietoja:
 • 5 toimintoa: sänky, kehto, sitteri, keinu ja tuoli
 • Toiminto on helppo vaihtaa muutamissa sekunneissa
 • Sitterin voi asentaa keinumaan tai pysymään paikallaan
 • Pehmeä ja mukava patja
 • Istuin asennettavissa kolmeen eri kulmaan: istuva, makaava tai lepäävä
 • Irrotettava kuomu
 • Mobile
 • 3-pistevaljaat
 • Helppo koota ja taittaa kasaan, helppo kuljettaa
 • 0-18 kg:n painoisille

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Kinderkraft

Kinderkraft – Helppoutta, liikkuvuutta ja käytännöllisyyttä!

Kinderkraft siivittää sinut ja lapsesi yhteisille tutkimusretkille. Kinderkraft tarjoaa perheille tuotteita, joissa yhdistyy innovatiiviset ratkaisut ja loistava laatu. Modernin designin lisäksi Kinderkraftin tuotteissa korostuu loistava hinta-laatusuhde.

Suosituimmat tuotteemme

KINDERKRAFT Kehto Unimo, vaaleansininen
84,90 €
Suositut merkit