KidsBo VIVA liukumäki nature / valkoinen
pinkorblue suosittelee
Vaihtoehdot:
  • KidsBo VIVA liukumäki nature / valkoinen
  • KidsBo lasten liukumäki VIVA, nature

ovh¹
299,00 €
Hinta
295,99 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A298636

EAN: 4260525050102

KidsBo VIVA liukumäki nature / valkoinen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Oma puinen liukumäki - liikettä ja hauskaa pienille maailman löytäjille

Tuskin muut leikkivälineet kiinnostavat lapsia niin paljon kuin liukumäki. He voivat käyttää sitä sen kanssa tuntikausia, eivätkä pääse tarpeeksi antamaan tuulen puhaltaa nenänsä ympärille, kun ne liukuvat alas. Oman tavoitteen nouseminen, itsensä laskeminen ja uuteen seikkailuun liukaiseminen on pienille etsijöille maailman suurin asia, ja juuri sen he kokevat puisella VIVA-liukumäellä.

On toinen näkökohta se on tärkeä vanhemmille: sekä liukumäkiin kiipeily että itse liukumäki kouluttavat pienten tasapainoa ja motorisia taitoja. Lasten liukumäki täyttää pienten seikkailijoiden luonnollisen tarpeen liikkua monipuolisesti ja erittäin viihdyttävästi. Joten se ei ole vain hauskaa, se auttaa myös kouluttamaan lasten kykyjä ja edistää heidän kehitystään.

Käytetty luonnollinen materiaali - yhdistettynä haluttaessa väriin valkoinen - ja kaunis muotoilu tekevät liukumästä erityisen erikoisen huonekalu missä tahansa kodissa. Se vakuuttaa korkeimmalla laadulla ja parhaalla ammattitaidolla, moninkertaisesti liimattu todellinen koivupuu tarjoaa tukevuutta, vakautta ja pitkäikäisyyttä. Käytetyt maalit ovat syljenkestäviä, myrkyttömiä ja sopivia lapsille.

Jokainen yksityiskohta on huolellisesti harkittu. Turvallisuus on ensisijainen tavoite. Luisti on kallistuskestävä, eikä siinä ole teräviä kulmia ja reunoja, joissa pienet voivat vahingoittaa itseään. Kaksi askelmaa, jotka on suunniteltu niin, että lapsi voi astua niihin koko jalkaansa, takaavat miellyttävän nousun ja laskeutumisen. Ergonominen kaide helpottaa lasten nousua lavalle ja antaa heille lisää vakautta ja turvallisuutta. Vanhemmille kaide on helppo siirtää liukumäki huoneesta toiseen tai kenties jopa ulos puutarhaan, kun sää on mukava ja kuiva. Noin 114 cm pitkä liukupinta ja sen korkeat sivuseinät antavat lasten liukua alas turvallisesti, jotta mikään ei estä onnellista liukuvaa hauskaa.

Lasten liukusäädintä on saatavana useissa väriyhdistelmissä. Sen mitat: n. 148 pituus x 69 cm korkeus ja 48 cm leveys. Liuku voidaan helposti asentaa mukana toimitetulla työkalulla (kuusiokoloruuvi ja 18 ruuvia) muutamassa vaiheessa. Paino n. 16 kg.

tuotetiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 148 x 69 x 48 cm
  • Väri: vihreä, punainen
  • Materiaali: muovi
  • Enint. kantava paino: 60 kg
  • Ikä: 2-vuotiaista alkaen

Huomionvärinen!
Älä koskaan anna lapsen leikkiä tämä tuote ilman valvontaa.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: KidsBo VIVA liukumäki nature / valkoinen
5
5 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 5
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

KidsBo VIVA liukumäki nature / valkoinen
KidsBo VIVA liukumäki nature / valkoinen
ovh¹ 299,00 €
295,99 €