KIDDY Turvavyöistuin Smartfix, mallisto 2016, Oslo

KIDDY Turvavyöistuin Smartfix, mallisto 2016, Oslo

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus!
  • KIDDY Turvavyöistuin Smartfix, mallisto 2016, Sao Paolo

289,00 €
205,90 €
Hintaan sisältyy ALV.
säästä nyt 83,10 €

Tuotekuvaus

Tuotenro: A147552

KIDDY Turvavyöistuin Smartfix, mallisto 2016, Oslo
KIDDY Turvavyöistuin Smartfix

4–12 vuoden iässä lapsi kasvaa noin 4–5 cm vuodessa. Lapsi kasvaa siis yhteensä noin metrin sinä aikana, kun turvaistuinta tarvitaan. Ainutlaatuisen 14-kertaisen säätömahdollisuuden ansiosta Kiddy Smartfix sopii jokaiseen kasvuvaiheeseen! Istuin kasvaa leveyssuunnassa 9 cm, korkeussuunnassa 15 cm ja syvyyssuunnassa 6 cm. Lapsi istuu myös pidemmillä ajomatkoilla turvallisesti, mukavasti ja ergonomisesti.

UUSI KIDDY SHOCK ABSORBER
Ryhmästä 2 lähtien lapset kiinnitetään turvaistuimeen auton omalla 3-pistevyöllä. Tämä kiinnityssysteemi on kuitenkin kehitelty aikuisille. Uusi Kiddy Shock Absorber (KSA) ja paranneltu vyönohjaus vähentävät kuormitusta etutörmäystilanteessa.
OPTIMAALISET SIVUT
Kiddyn Honey Comb V2 -erikoismateriaali pääsee hyvin oikeuksiinsa uudenmallisissa sivusuojissa. Pää ja olkapäät ovat optimaalisesti suojatut sivutörmäystilanteissa. Suojista huolimatta lapsi näkee hyvin ulos sivuikkunasta.

IHANTEELLINEN ISTUVUUS
14 asentoon säädettävien pää- ja olkatukien ansiosta Kiddy Smartifx mukautuu sekä korkeus- että leveyssuunnassa lapsen kokoon. Vartalon lähellä olevat sivuelementit antavat siten vieläkin paremman suojan.

HI-TECH-MATERIAALIT
Etenkin pää ja niska-hartiaseutu ovat lapsilla erityisesti vaarassa, sillä pää on painava suhteessa muuhun ruumiiseen. Istuimen pää- ja hartia-alueilla on käytetty Honey Comb V2 -erikoismateriaalia, joka suojaa näitä herkkiä alueita erityisen hyvin.

KIDDYN K-FIX-VARMENNUSVIVUT
Kiddyn K-Fix-varmennusvivuilla kiinnität turvaistuimen helposti auton Isofix-kiinnikkeisiin. Monissa ajoneuvotyypeissä on Isofix-kiinnikkeet. Näin auton korin ja istuimen välille syntyy vahva sidos.

INTEGROITU DIAGONAALINEN VYÖNOHJAIN
Uuden viputekniikan ansiosta vyön kiinnittäminen ja irrottaminen on entistäkin helpompaa ja turvallisempaa.

PIDENNETTÄVÄ JALKATUKI
Kiddyn Smartfix-turvavyöistuin kasvaa lapsen mukana, joten sillä on erittäin pitkä käyttöikä. Jalkatukea saa pidennettyä kolmeen eri pituuteen, jolloin lapsi istuu mukavasti istuimessa myös isommaksi kasvettuaan.

SISÄÄNVEDETTÄVÄT K-FIX-VARMENNUSVIVUT
Istuimen k-fix-varmennusvivut voidaan vetää istuimen sisään. Näin istuinta voidaan käyttää ongelmitta myös ajoneuvoissa, joissa ei ole Isofix-kiinnikkeitä.

HELPPOKÄYTTÖINEN
Istuimen korkeutta ja leveyttä voidaan säätää yhdellä kädenliikkeellä. Istuin on myös helposti ja nopeasti kiinnitettävissä autoon, turvallisuudesta tinkimättä.

KULUTUSTA KESTÄVÄ PÄÄLLINEN
Irrotettava ja pesunkestävä päällinen. Hienopesu 30 °C.

MITAT JA PAINO
• Vähimmäisleveys: 52 cm
• Vähimmäiskorkeus: 70 cm
• Syvyys: 43 cm
• Paino: n. 8 kg

Lisätarvikkeita

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Kiddy

Kiddy - we love our kids

Kiddy on keskittynyt jo yli 50 vuoden ajan lasten turvallisuuteen. Jokaisen tuotteen suunnittelun keskiössä on pyrkimys mahdollisimman korkeaan turvallisuuteen, uraauurtavaan muotoiluun, maksimaaliseen mukavuuteen ja erinomaiseen toimivuuteen. Lukuisat patentoidut innovaatiot ovat todiste Kiddyn valmiudesta luoda uutta ja kehittää koko alaa. Lisäksi huippusijoitukset riippumattomien testaajien laatu- ja turvallisuustesteissä vahvistavat Kiddyn asemaa yhtenä turvaistuinten ja lastenvaunujen johtavana valmistajana.

Arvostelut

Tuotearvostelu - KIDDY Turvavyöistuin Smartfix, mallisto 2016, Oslo
Tuotearvostelujen keskiarvo: 1 arvostelua
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
  • 100-prosenttisesti riippumaton
  • Ehdottoman läpinäkyvä
  • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit
KIDDY Turvavyöistuin Smartfix, mallisto 2016, Oslo
289,00 €
205,90 €