KIDDY Turvakaukalo Evoluna i-Size 2 + Isofix Base 2, Mystic Black
toistaiseksi loppuunmyyty

KIDDY Turvakaukalo Evoluna i-Size 2 + Isofix Base 2, Mystic Black

 • Toimitusaika: Tuote on loppuunmyyty
 • Ilmainen toimitus!
 • KIDDY Turvakaukalo Evoluna i-Size 2 + Isofix Base 2, Berry Pink
 • KIDDY Turvakaukalo Evoluna i-Size 2 + Isofix Base 2, Summer Blue
 • KIDDY Turvakaukalo Evoluna i-Size 2 + Isofix Base 2, Spring Green
 • KIDDY Turvakaukalo Evoluna i-Size 2 + Isofix Base 2, Grey Melange Hot Red

325,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A229291

KIDDY Turvakaukalo Evoluna i-Size 2 + Isofix Base 2, Mystic Black
Kiddy:n uusin i-Size turvakaukalo ainutlaatuisella makuutoiminnolla.

Evoluna i-Size 2, kuten sen edeltäjä malli Evoluna i-Size, ovat ainoita i-Size standardin mukaisia turvakaukaloita, missä lapsi voi matkustaa makuuasennossa sekä autossa että auton ulkopuolella. Näin saavutetaan paras mahdollinen turvallisuus ja käyttömukavuus. Mullistavan makuuasentonsa ansiosta se määrittelee uudelleen lasten turvakaukaloiden kategorian ja asettaa uusia globaaleja turvallisuuden mittapuita.

Kiddyn testattu ja patentoitu makuutoiminto on suunniteltu erikoisesti silmälläpitäen vastasyntyneiden ja ennenaikaisesti syntyneiden tarpeita.
Koska vastasyntyneiden niskalihakset eivät ole täysin kehittyneet, pää voi nukkuessa nuokahtaa rinnalle, mikä voi johtaa hengitysvaikeuksiin ja mahdollisesti alentuneeseen hapensaantiin. Tämä voidaan ehkäistä tasaisella, makaavalla asennolla. Evoluna i-Size 2 ja Evoluna i-Size ovat ainoat turvakaukalot, jotka tarjoavat tämän makaavan asennon myös autossa*.
Istuimen kantokahvaa kääntämällä istuimen sisällä oleva ristikkopohja liikkuu litteään, makaavaan asentoon. Mahdollisissa onnettomuustilanteissa tai epätasaisilla teillä kulkiessa ristikkorakenne imee itseensä törmäysenergiaa suojellen näin vauvan herkkää selkärankaa. Lastenlääkärit ja kätilöt suosittelevat makaavaa matkustusasentoa erityisesti pidemmillä matkoilla, koska ergonomisuudessaan se on parempi lapsen kehittyvälle selälle.
*Huomioi, että Evoluna i-Size 2 vaatii vähintään 73,5 cm tilaa ollessaan kallistetussa asennossa. Tarkista edessä matkustavan jalkatila asentaessasi Evoluna i-Sizen makaavaan asentoon.

Tuotetietoja:
 • Yhdessä Kiddy-lastenrattaiden kanssa Evoluna i-Size 2 muodostaa täydellisen travel systemin
 • Lasta ympäröivään kuoreen on integroitu erityisen tehokkaasti energiaa absorboiva kerros, mikä turvaa maksimaalisen sivutörmäyssuojan. Yhdistettynä kiinteisiin EPO-valmisteisiin (laajennettu polyolefiini) lisäsivutörmäyssuojiin ne imevät mahdollisessa törmäystilanteessa törmäysvoimaa itseensä ja suojaavat vauvan herkimpiä osia kovimmilta iskuilta
 • Irroitettavan istuimenpienentäjän ja viiteen eri korkeuteen säätyvien vöiden ansiosta turvakaukalo on säädettävissä yksilöllisesti lapsen kokoon sopivaksi
 • Suuri, integroitu ja täysin säädettävä aurinkolippa
 • Aurinkolippa suojaa lasta tehokkaasti auringolta ja tuulelta
 • Evoluna i-Size 2 kaukalo on helppo kiinnittää Kiddyn Isofix 2 jalustaan (Base)

Tekniset tiedot:
 • Soveltuu noin 15 kk ikään saakka (enintään 83 cm / 13 kg)
 • Turvakaukalon paino: 4,9 kg
 • Jalustan paino: 6 kg
 • Kaukalon mitat: 58,6 x 44 x 68 cm
 • Jalustan mitat: 18 x 31 x 68 cm

Lisätarvikkeita

Hinta
12,90 €

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Kiddy

Kiddy - we love our kids

Kiddy on keskittynyt jo yli 50 vuoden ajan lasten turvallisuuteen. Jokaisen tuotteen suunnittelun keskiössä on pyrkimys mahdollisimman korkeaan turvallisuuteen, uraauurtavaan muotoiluun, maksimaaliseen mukavuuteen ja erinomaiseen toimivuuteen. Lukuisat patentoidut innovaatiot ovat todiste Kiddyn valmiudesta luoda uutta ja kehittää koko alaa. Lisäksi huippusijoitukset riippumattomien testaajien laatu- ja turvallisuustesteissä vahvistavat Kiddyn asemaa yhtenä turvaistuinten ja lastenvaunujen johtavana valmistajana.