Säästä jopa 50 € tilauksestasi!
Säästä jopa 50 € tilauksestasi!
Neljä
etukoodia
00
t
00
min
00
s
Katso koodit!i
KIDDY Turvaistuin Guardianfix Pro 2, 2016, Manhattan

KIDDY Turvaistuin Guardianfix Pro 2, 2016, Manhattan

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus!
  • KIDDY Turvaistuin Guardianfix Pro 2, 2016, Sao Paolo
  • KIDDY Turvaistuin Guardianfix Pro 2, 2016, Singapore
  • KIDDY Turvaistuin Guardianfix Pro 2, 2016, Oslo

355,00 €
210,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
säästä nyt 145,00 €

Tuotekuvaus

Tuotenro: A143589

KIDDY Turvaistuin Guardianfix Pro 2, 2016, Manhattan
Ryhmä: 1/2/3, paino: 9 - 36 kg; ikä: n. 9 kk - 12 vuotta

KIDDY Turvaistuin Guardianfix Pro 2 pitää sisällään kaikki Guardian-sarjan erinomaiset turvallisuus- ja mukavuusominaisuudet ja mahdollistaa lisäksi kiinnityksen auton ISOFIX-kiinnikkeisiin. Istuin kasvaa myös lapsen mukana.

TURVALLISUUS

ALKUPERÄINEN KIDDY-TURVAPALKKI
Alkuperäinen Kiddyn turvapalkki on valmistettu erittäin hyvin iskua vaimentavasta materiaalista ja tarjoaa parhaan mahdollisen suojan etutörmäyksessä. Vaarallisia niskavammoja vähentää se, että törmäysenergia kohdistuu turvapalkkiin jolloin lapsen pää ei heittelehdi eteen-ja taaksepäin, kuten valjailla kiinnitettävissä lasten turvaistuimissa. Turvapalkkia voi myös käyttää leikkialustana. Kiddy suosittelee turvapalkin käyttöä 18 kg:aan asti.

KIDDY SHOCK ABSORBER
Ryhmästä 2 lähtien lapset kiinnitetään turvaistuimeen auton omalla 3-pistevyöllä. Tämä kiinnityssysteemi on kuitenkin kehitelty aikuisille. Kiddyn Shock-Absorber (KSA) absorboi auton 3-pistevyöhön kohdistuvaa jarrutusenergiaa ja suojaa siten lasta kovalta kuormitukselta.

OPTIMAALISET SIVUT
Kiddyn erikoismateriaalit pääsevät vielä paremmin oikeuksiinsa uudenmallisissa sivusuojissa. Pää ja niska-hartiaseutu ovat optimaalisesti suojatut ja lapsi näkee sivuille lähes rajoituksetta.

HI-TECH-MATERIAALIT
Etenkin pää ja niska-hartiaseutu ovat lapsilla erityisesti vaarassa, sillä pää on painava suhteessa muuhun ruumiiseen. Istuimen pää- ja olka-alueilla on käytetty Honey Comb V2 -erikoismateriaalia sekä EPP:tä, jotka suojaavat näitä herkkiä alueita erityisen hyvin.

OPTIMAALINEN ISTUVUUS
Kiddyn Guardianfix Pro -turvaistuin sopeutuu lasten pituuteen ja leveyteen. Vartalon lähellä olevat sivuelementit antavat siten vieläkin paremman suojan. Istuinta voi pidentää tai lyhentää (3 eri pituutta) lapsen jalkojen pituuden mukaan. Turvallista ja ergonomista!

MUKAVUUS

INTEGROITU DIAGONAALINEN VYÖNOHJAIN
Uuden viputekniikan ansiosta on vyön kiinnittäminen ja irrottaminen entistäkin helpompaa ja turvallisempaa.

KIDDYN K-FIX-VARMENNUSVIVUT
Kiddyn K-Fix-varmennusvivuilla kiinnität turvaistuimen helposti auton Isofix-kiinnikkeisiin. Monissa ajoneuvotyypeissä (katso luettelo) on Isofix-kiinnikkeet. Näin auton korin ja istuimen välille syntyy vahva sidos.

K-FIX-VARMENNUSVIVUT VEDETTÄVISSÄ SISÄÄN
Istuimen k-fix-varmennusvivut voidaan vetää istuimen sisään. Näin istuinta voidaan käyttää ongelmitta myös ajoneuvoissa, joissa ei ole Isofix-kiinnikkeitä.

SÄÄDÖT YHDELLÄ KÄDELLÄ
Samanaikainen korkeuden ja leveyden säätö – yhdellä kädellä.

JALKATUEN 3 ERI PITUUTTA
Kiddyn Cruiserfix Pro 2 -turvaistuin kasvaa lapsen mukana, joten sillä on erittäin pitkä käyttöikä. Jalkatukea saa pidennettyä kolmeen eri pituuteen, jolloin lapsi istuu mukavasti istuimessa myös isommaksi kasvettuaan.

HENGITTÄVÄ THERMOTEX-MATERIAALI
Aikuisista, eikä myös lapsistakaan, ole kiva istua kuumina kesäpäivinä ihoon liimautuneissa, hikisissä vaatteissa. Siksi Kiddy käyttää hengittävää Thermotex-materiaalia kohdissa, joissa hikoilu on yleisintä. Näin pitkätkin automatkat sujuvat mieluisammin.

TAITETTAVA, IRROTETTAVA LISÄPÄÄLLINEN
Täydellinen istuinmukavuus. Lapsi tuntee olonsa hyväksi ja automatka sujuu mielekkäästi.

KULUTUSTA KESTÄVÄ PÄÄLLINEN
Irrotettava ja pesunkestävä päällinen. Hienopesu 30 °C.

MITAT & PAINO:
• Minimi: 46 x 68 x 40 cm
• Maksimi: 60 x 81 x 52 cm
• Paino: n. 8,5 kg

PDF Ajoneuvotyyppiluettelo


Huom.! Keltaiset asennusohjaimet Isofix-kiinnitystä varten eivät sisälly toimitukseen.

Lisätarvikkeita

Hinta
35,09 €
Hinta
15,90 €
Hinta
8,90 €
Hinta
6,90 €
Hinta
30,00 €

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Kiddy

Kiddy - we love our kids

Kiddy on keskittynyt jo yli 50 vuoden ajan lasten turvallisuuteen. Jokaisen tuotteen suunnittelun keskiössä on pyrkimys mahdollisimman korkeaan turvallisuuteen, uraauurtavaan muotoiluun, maksimaaliseen mukavuuteen ja erinomaiseen toimivuuteen. Lukuisat patentoidut innovaatiot ovat todiste Kiddyn valmiudesta luoda uutta ja kehittää koko alaa. Lisäksi huippusijoitukset riippumattomien testaajien laatu- ja turvallisuustesteissä vahvistavat Kiddyn asemaa yhtenä turvaistuinten ja lastenvaunujen johtavana valmistajana.
KIDDY Turvaistuin Guardianfix Pro 2, 2016, Manhattan
355,00 €
210,00 €