💦 Loiskuvat etukoodit 💦
💦 Loiskuvat etukoodit 💦
Vain tänään:
Säästä jopa 80 €
00
t
00
min
00
s
Katso koodit!i
KAPLA rakennuspalikat - TomTecT 1000 laatikko

KAPLA rakennuspalikat - TomTecT 1000 laatikko


Hinta
171,11 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A293101

EAN: 3760250690020

KAPLA rakennuspalikat - TomTecT 1000 laatikko
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Yhdellä elementillä, ilman kytkentä- tai kiinnityselementtejä, voidaan luoda loputtomia kolmiulotteisia rakenteita. Universal-peli esittelee lapselle geometrian, fysiikan, tekniikan ja matematiikan ja samalla herkistää KAPLAn lapsen näkemyksen muodoista ja tilavuuksista sekä taiteen ja kuvanveiston suorituskyvystä. KAPLA on matemaattinen peli, peli pohdintaa varten, se vaatii sekä logiikkaa että mielikuvitusta. Se edistää luovaa ajattelua, tukee hienojen motoristen taitojen, osaamisen ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Lapsi voi KAPLA mennä yksin tai yhdessä muiden kanssa luovaan rakennusprosessiin. Tällöin hän valitsee oman vaikeustasonsa ja kehittää tekniikoita, joita hän tarvitsee suunnittelutavoitteisiinsa. Kurinalaisuus on yhtä tärkeä kuin mielikuvitus. Sosiaalinen ja sanallinen viestintä on KAPLA: n tukemaa peliä. Rakenteita kommentoidaan, esitellään, niistä keskustellaan rakennusvaiheen aikana ja myös roolipelit voivat kehittyä. KAPLA on rajaton peli, joka tarjoaa mahdollisuuksia ja haasteita kaiken ikäisille. Vanhemmat lapset luovat monimutkaisempia rakenteita, jotka vaativat parempaa ennakointia sekä ajattelussa että käden taidokkuudessa. Peli kehittyy edelleen yhdessä lapsen kanssa ja antaa mahdollisuuden ylittää omien kykyjensä ja materiaalinsa rajat.

tuotetiedot:
  • Materiaali: mäntypuuta
  • Käytännöllisessä puukotelossa
  • toimitus: 360 puukomponenttia, 200 suurta saranakiinnikettä, 140 pientä saranakiinnikettä, 240 kaksinkertaista puristinta, 60 kolminkertaista puristinta
  • 36 kuukaudesta alkaen
Huomio!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia, jotka voidaan niellä. Tukahtumisvaara!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

KAPLA rakennuspalikat - TomTecT 1000 laatikko
171,11 €