INTEX® Allas/kahluuallas, Spray Pool Mystic Unicorn

INTEX® Allas/kahluuallas, Spray Pool Mystic Unicorn


Hinta
22,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A230515

INTEX® Allas/kahluuallas, Spray Pool Mystic Unicorn
Lapset viihtyvät hyvin tässä kahluualtaassa erityisesti kuumalla ilmalla. Altaaseen mahtuu 151 litraa vettä, ja allas voidaan yhdistää puutarhaletkuun, jolloin vettä ruiskuaa yksisarvisen siivistä. Tyhjennysventtiilin ansiosta allas on helppo tyhjentää.

Tuotetietoja:
 • Sis. liitännän puutarhaletkulle
 • Sis. paikkaussetin
 • Mitat: n. 272 x 193 x 104 cm
 • Vesitilavuus: 151 l
 • Soveltuu 2-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

 • Lasta ei koskaan saa jättää yksin veteen - hukkumisvaara! Lapset voivat hukkua myös hyvin matalassa vedessä. Tyhjennä allas, kun se ei ole käytössä. Ei saa käyttää kovalla alustalla, kuten betonilla tai asfaltilla. Vaihda vesi tarpeeksi usein. Huomio: Soveltuu vain ulkokäyttöön. Huomio: Vain kotitalouskäyttöön.

  Lisätarvikkeita

  Toimitustiedot

  Toimitus:

  Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

  Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

  Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

  INTEX® Allas/kahluuallas, Spray Pool Mystic Unicorn
  22,90 €
  Suositut merkit