HUBELINO® Kuularata, rakennussetti-Mini, 45-osainen

HUBELINO® Kuularata, rakennussetti-Mini, 45-osainen


Vaihtoehdot:
 • HUBELINO® Kuularata, rakennussetti-Mini, 45-osainen
 • HUBELINO® Kuularata, rakennuspala-setti, 105-osainen
 • HUBELINO® Kuularata, rakennussetti, 200-osainen

ovh¹
39,99 €
Hinta
29,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
10,00 €-25%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A131201

EAN: 4250331420169

HUBELINO® Kuularata, rakennussetti-Mini, 45-osainen
Hubelinon värikkäät ja tukevat kuularadat pistävät vauhtia leikkeihin. Rata tuo lastenhuoneeseen mielikuvitusta, idearikkautta ja hauskuutta! Lisäksi leikkiminen edistää lapsen kehitystä: leikkiessä kehittyvät niin hienomotoriset kuin luovatkin taidot.

Uuteen rakennussetti-miniin kuuluu valikoima osia, joista voi rakentaa erilaisia kuularatoja. Perusosien lisäksi settiin kuuluu uusia rataelementtejä, kuten liukumäkiä. Mini-setti sopii myös hyvin kuularatarakentelun aloittamiseen, tai muiden settien laajentamiseen. Pienen koonsa vuoksi tämä setti on myös kätevä ottaa reissuun mukaan. Settiin voidaan yhdistää muita Hubelinon rakennussettejä.

Tuotetietoja:
 • Rakennussetti-Mini, 45 osaa
 • Valmistettu Saksassa
 • Valmistettu korkealaatuisesta ABS-muovista
 • 100% yhteensopiva muiden valmistajien rakennuspalikoiden kanssa
 • Ikäsuositus: 3-vuotiaasta alkaen

 • Huomio
  Ei alle 3-vuotiaille lapsille. Pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.

  Toimitustiedot

  Toimitus:

  Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

  Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

  Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

  Merkki

  Hubelino

  Kehitä mielikuvitustasi Hubelinon avulla

  Hubelino on valmistanut mielikuvitusta kehittäviä tuotteita vuodesta 2008 saakka. Tavoitteenamme on, että tuotteillamme lapset oppivat ymmärtämään maailmaa paremmin ja kanavoimaan omaa luovuuttaan leikkiessään. Hubelinon tuotteet ovat laadukkaita, käytännöllisesti suunniteltuja ja opettavaisia.

  Valmistettu Saksassa ja 100% yhteensopivia tuotteita

  Hubelino kantaa vastuunsa ja valmistaa tuotteensa sen takia Saksassa. Hubelinon tuotteet ovat yhteensopivia muiden tunnettujen valmistajien rakennuspalikoiden kanssa. Tämän takia Hubelinon tuotteet luovat uusia leikkimahdollisuuksia nopeasti ja helposti.

  Turvallisia ja laadukkaita tuotteita

  Hubelinolle on tärkeää tuotteiden korkea laatu. Tämän takia tuotteet valmistetaan Saksassa. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme pitkäikäisiä ja laadukkaita tuotteita, jotka valmistetaan Saksassa. Hubelinon tuotteille tehdään tiukkoja mekaanisia ja kemiallisia testejä, jotta ne täyttävät kansainväliset turvallisuusnormit. Tuotteiden materiaali on ABS-muovi, eikä se sisällä raskasmetalleja tai ftalaatteja. Kuularatamme on kansainvälisesti patentoitu.

  Oppimista leikin lomassa

  Hubelinon tuotteet ovat työkaluja, joiden avulla lapset rakentavat maailmankuvaansa leikkiessään. Tämän takia teemme läheistä yhteistyötä asiantuntijoiden ja vanhempien kanssa, jotta tuotteet vastaavat niiden jokapäiväisiin käyttötarkoituksiin. Kuularatojemme kanssa lapset oppivat maailman fyysisiä lainalaisuuksia ja kehittävät avaruudellista hahmotuksenkykyään. Useat eri vaikeustasosta tekevät kuularatojen rakentamisesta haastavaa vanhemmillekin lapsille. Ratojen rakentaminen kehittää työmuistia ja lapsen analyyttisiä taitoja. Hubelinon muilla tuotteilla lapsi voi opetella laskemista, lukemista ja kirjoittamista. 

  Arvostelut

  Tuotearvostelu - HUBELINO® Kuularata, rakennussetti-Mini, 45-osainen
  Tuotearvostelujen keskiarvo: 2 arvostelua
   
  2
   
  0
   
  0
   
  0
   
  0
  eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
  • 100-prosenttisesti riippumaton
  • Ehdottoman läpinäkyvä
  • Asiakkailta asiakkaille
  Arvioinnit

  Suosituimmat tuotteemme

  HUBELINO® Kuularata, rakennussetti-Mini, 45-osainen
  ovh¹ 39,99 €
  29,99 €