Sanomme KIITOS ♡
Sanomme KIITOS ♡
valitse
etukoodisi
00
t
00
min
00
s
Katso koodit!i
HESS Tuttiketju - metsän eläimiä

HESS Tuttiketju - metsän eläimiä


Hinta
6,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A096780

HESS Tuttiketju - metsän eläimiä
Tuttiketju - metsän eläimiä
Tuotenumero: 13712

Tämä värikäs tuttiketju sopii niin rengastuteille kuin rengattomillekin tuteille. Sinun tarvitsee vain laittaa lenkki tutin ympärille ja vetää se tiukalle.

Lisätietoja:
• Pituus: n. 21 cm

Huomio!
Tarkista koko tuttiketju ennen jokaista käyttöä. Jos ketju on vähäänkään vaurioitunut, hävitä se. Älä koskaan pidennä ketjua! Älä myöskään koskaan kiinnitä ketjua vöihin, nauhoihin tai vaatteiden löysiin kohtiin. Siitä seuraa tukehtumisvaara. Ketjua ei myöskään saa käyttää lapsen maatessa tai nukkuessa.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

HESS Tuttiketju - metsän eläimiä
6,99 €
Suositut merkit