HAUCK  Varioguard Plus musta/musta turvaistuin

HAUCK Varioguard Plus musta/musta turvaistuin


299,90 €
Hinta 266,00 € Ilmainen toimitus!
säästä nyt
33,90 € (11%)
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A162624

HAUCK Varioguard Plus musta/musta turvaistuin
Käännettävä Varioguard Plus -turvaistuin aina n. 18 kg painoon asti (ryhmät 0+/1), sisältää Isofix-jalustan
Asennusmahdollisuudet henkilöautossa: Selkä menosuuntaan tai kasvot menosuuntaan, auton 3-pistevyöllä tai Isofixillä.


Varioguard Plus on erittäin monipuolinen ja turvallinen.
Varioguardissa on - toisin kuin monissa muissa ryhmän 0+ turvakaukaloissa - 5-pistevaljaat, jotka lisäksi vaimentavat iskuja.
Varioguard on saanut erinomaisia tuloksia etu- ja sivutörmäystesteissä, sillä sen pään alueella ja sivuilla on käytetty Memory Foam -vaahtoa, joka imee itseensä törmäysenergiaa.
Samainen Memory Foam myös lisää lapsen matkustusmukavuutta turvaistuimessa.
Istuinmukavuutta lisäävät myös korkealaatuiset ja hengittävät materiaalit

Varioguardin Isofix-telakka on helppo kiinnittää auton Isofix-kiinnikkeisiin. Tukijalka antaa lisätukea. Jos autossa ei ole Isofix-kiinnikkeitä, telakka voidaan kiinnittää myös auton 3-pisteturvavyöllä. Kasvot menosuuntaan päin matkustettaessa telakka ja istuin sidotaan tällöin yhteen mukana tulevan lisähihnan avulla parhaan mahdollisen törmäyssuojan saavuttamiseksi..

Varioguardia voi käyttää jo heti syntymän jälkeen. Istuimen kiinnittäminen telakkaan käy kädenkäänteessä. Jos telakka on kiinnitetty auton Isofix-kiinnikkeisiin, voi Varioguardia käyttää selkä menosuuntaan aina siihen asti, kun lapsi painaa 18 kg. Kun lapsi on 9-kiloinen, istuimen voi haluttaessa kääntää kasvot menosuuntaan..

Jos Varioguard on kiinnitetty autoon auton 3-pisteturvavyöllä, istuinta voidaan käyttää selkä menosuuntaan aina siihen asti, kun lapsi painaa n. 13 kg. Kun lapsi on n. 9-kiloinen, istuimen voi kääntää haluttaessa ajosuunnan mukaisesti. 13 kilosta ja siitä eteenpäin istuimen täytyy olla tässä kiinnitysmuodossa aina kasvot menosuuntaan.

Istuimen kallistuskulmaa voidaan säätää 3 eri asentoon, kun istuin on ajosuunnan mukaisesti. Korkeussäädettävä päänsuoja antaa kummassakin kiinnitystavassa aina parhaan mahdollisen sivutörmäyssuojan. Varioguard – monipuolinen turvaistuin moneksi vuodeksi.

Ominaisuudet:
• Korkeuden säätö 7 tasossa
• Istuma-asennon säätö 3 tasossa
• 5-pistevaljaat
• Extended Side Protection -järjestelmä ESP
• Isofix
• Memory Foam
• Hengittävää materiaalia
• Pinta pyyhittävissä
• Kiinnitys auton 3-pisteturvavyöllä
• 0 - 18 kg
• Vyökiinnityksellä selkä menosuuntaan: 0 - 13 kg
• Vyökiinnityksellä kasvot menosuuntaan: 9 - 18 kg

Mitat ja paino:
Mitat: 50 x 41 x 72 cm
Telakan paino: 6,55 kg
Istuimen paino: 8,40 kg
Istuinalueen leveys: 28 cm
Paino: 14,85 kg

Toimitukseen kuuluu:
Varioguard Plus -turvaistuin, Isofix-jalusta ja lisähihna

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Hauck

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille

Saksalaisella Hauckilla on jo lähes 100 vuoden kokemus lapsiperheille suunnattujen tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Turvallisuus on Hauckilla tärkeintä ja sen tuotteet ovatkin levinneeet laajasti myös kansainvälisille markkinoille. Hauck on erityisesti tunnettu lastenvaunuista ja –rattaistaan. Viisipistevaljaat, turvatestatut jarrut ja erinomainen laatu ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, jotka vahvistavat Hauckin asiakkaiden uskollisuutta merkille. Hauckin lastenvaunujen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen ratkaisun kaikille perheille.
HAUCK Varioguard Plus musta/musta turvaistuin
299,90 €
266,00 €
Suositut merkit