HAUCK Turvakaukalo iPro Baby setti, sisältää iPro Base -jalustan, Caviar

HAUCK Turvakaukalo iPro Baby setti, sisältää iPro Base -jalustan, Caviar


 • HAUCK Turvakaukalo iPro Baby setti, sisältää iPro Base -jalustan, Denim
 • HAUCK Turvakaukalo iPro Baby setti, sisältää iPro Base -jalustan, Lunar

Hinta
263,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A273338

HAUCK Turvakaukalo iPro Baby setti, sisältää iPro Base -jalustan, Caviar
Settiin kuuluu iPro Baby -turvakaukalo sekä iPro Base -jalusta. iPro Baby -turvakaukalo täyttää uusimman R 129 i-Size -normin. Turvakaukalo sopii 40-85 cm pitkille lapsille. Turvakaukalo voidaan kiinnittää Hauck Apollo, Apollo Duo, Saturn R sekä Saturn R Duo -lastenvaunuihin. Turvakaukalo voidaan adaptereilla kiinnittää myös muiden valmistajien lastenvaunuihin.

iPro Baby -turvakaukalo on erittäin turvallinen, sillä sen sivutrömäyssuoja on valmistettu erilaisista, energiaa imevistä materiaaleista. Tämä tarjoaa korkealaatuisen suojan lapsen pään, niskan, rinnan ja lantion alueella.

Hengittävät materiaalit huolehtivat lapsesi mukavuudesta.. Integroidut 3-pistevaljaat ovat korkeussäädettävät, joten ne voidaan säätää lapsen kokoon sopivaksi. Sivupehmuste on irrotettavissa. Vastasyntyneille tarkoitettu istuinpiennennin on kaksiosainen, ja sen osat voidaan tarvittaessa irrottaa erikseen. Turvakaukalo on kevyt, joten sitä voidaan kantaa helposti. Korkealaatuinen kantokahva on alumiinia ja siinä on pehmustettu päällinen.

Turvakaukalo voidaan kiinnittää ajoneuvoon ajoneuvon 3-pisteturvavyöllä. Vaihtoehtoisesti turvakaukalo voidaan kiinnittää myös erikseen saatavilla olevalla iPro Base -jalustalla. iPro Base -jalustaa voidaan käyttää ajoneuvoissa, joissa on Isofix-kiinnityspisteet.

Ohjaimet auttavat istuimen ja jalustan toisiinsa kiinnittämisessä. Väri-indikaattorit kertovat, onko turvakaukalo tai turvaistuin asennettu oikein. Turvakaukalo irrotetaan jalustasta painamalla jalustan etuosassa olevaa nappia.

Vinkki!
iPro Base -jalustaa voidaan käyttää turvakaukaloikää seuraavan iPro Kids -turvaistuimen kiinnittämiseen
iPro Baby -turvakaukalo voidaan kiinnittää Hauckin Apollo / Apollo Duo sekä Saturn R / Saturn R Duo -lastenvaunuihin, jolloin ne muodostavat yhdessä kätevän Shop'n Drive -systeemin. Turvakaukalo on helppo irrottaa rattaiden rungosta.

Tuotetietoja:
 • Settiin kuuluu iPro Baby -turvakaukalo sekä iPro Base -jalusta, johon voidaan kiinnittää myös iPro Kids -turvaistuin
 • i-Size -turvakaukalo, joka sopii 40-85 cm pitkille lapsille
 • Sivutörmäyssuoja, joka takaa korkean turvallisuuden
 • Väri-indikaattorit, jotka kertovat, onko jalusta asennettu oikein
 • Voidaan kiinnittää ilman adaptereita Hauck Apollo ja Satrun R -lastenvaunuihin
 • Erittäin pitkä käyttöikä
 • Adapterien avulla turvakaukalo voidaan kiinnittää myös muiden valmistajien lastenvaunuihin
 • Kiinnitys ajoneuvon 3-pisteturvavyöllä tai iPro Base -jalustalla
Tekniset tiedot:
 • Turvakaukalon paino: 5 kg
 • Turvakaukalon mitat: 62 x 66 x 43 cm
 • Istuinalueen leveys: 25
 • Jalustan paino: 8,5 kg
 • Jalustan mitat: 34 x 63 x 32 cm

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Hauck

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille

Saksalaisella Hauckilla on jo lähes 100 vuoden kokemus lapsiperheille suunnattujen tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Turvallisuus on Hauckilla tärkeintä ja sen tuotteet ovatkin levinneeet laajasti myös kansainvälisille markkinoille. Hauck on erityisesti tunnettu lastenvaunuista ja –rattaistaan. Viisipistevaljaat, turvatestatut jarrut ja erinomainen laatu ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, jotka vahvistavat Hauckin asiakkaiden uskollisuutta merkille. Hauckin lastenvaunujen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen ratkaisun kaikille perheille.

Suosituimmat tuotteemme

HAUCK Turvakaukalo iPro Baby setti, sisältää iPro Base -jalustan, Caviar
263,00 €
Suositut merkit