HAUCK Turvaistuin iPro Kids setti, sisältää iPro Base -jalustan, Caviar

HAUCK Turvaistuin iPro Kids setti, sisältää iPro Base -jalustan, Caviar


 • HAUCK Turvaistuin iPro Kids setti, sisältää iPro Base -jalustan, Denim
 • HAUCK Turvaistuin iPro Kids setti, sisältää iPro Base -jalustan, Lunar

Hinta
285,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A270852

HAUCK Turvaistuin iPro Kids setti, sisältää iPro Base -jalustan, Caviar
Settiin kuuluu iPro Kids -turvaistuin sekä iPro Base -jalusta. iPro Kids -turvaistuin täyttää uusimman R 129 i-Size -normin. Istuin asennetaan selkä menosuuntaan ja se sopii 40-105 cm pitkille lapsille. Lapsen ollessa 76 cm pitkä voidaan turvaistuin halutessa asentaa kasvot menosuuntaan. Suurten sisämittojen ansiosta istuinta voidaan käyttää pitkään. iPro Kids -turvaistuin on osa iPro -sarjaa. Sarjaan kuuluu lisäksi iPro Baby -turvakaukalo, joka voidaan myös kiinnittää iPro Base -jalustalla.

iPro Kids -turvaistuimessa on 5-pistevaljaat ja siinä on käytetty uudenlaisia, energiaa imeviä materiaaleja, jotka vähentävät törmäystilanteessa syntyvää kuormitusta. Istuimessa on lisäksi sivutörmäyssuoja, jonka materiaalit suojaavat tehokkaasti lapsen pään, niskan, rinnan ja lantion aluetta. Teräsvahvisteinen sisäkaukalo tekee turvaistuimesta erittäin turvallisen.

Turvaistuin kiinnitetään erikseen saatavilla olevalla iPro Base -jalustalla. i-Size Base -jalustassa on tukijalka ja se on helppo kiinnittää ajoneuvon Isofix-kiinnikkeisiin. Jalustalla voidaan kiinnittä myös iPro Baby -turvakaukalo. Sekä iPro Baby -turvakaukalo että iPro Kids -turvaistuin ovat helppo asentaa jalustaan. Ohjaimet auttavat istuimen ja jalustan toisiinsa kiinnittämisessä. Väri-indikaattorit kertovat, onko turvakaukalo tai turvaistuin asennettu oikein. Turvaistuin irrotetaan jalustasta painamalla jalustan keskellä olevaa nappia.

iPro Kids -turvaistuimessa on korkealaatuiset, hengittävät päälliset, joiden ansiosta lapsi matkustaa istuimessa mukavasti. Turvaistuin voidaan säätää helposti neljään eri istuma-asentoon. Pääntuki voidaan säätää kuuteen eri korkeuteen. Valjaiden korkeus säätyy samalla. iPro Kids -turvaistuimessa on irrotettava istuinpienennnin vastasyntyneelle sekä toinen, kaksiosainen alusta.

Tuotetietoja:
 • Setti, johon kuuluu iPro-turvaistuin sekä iPro Base -jalusta
 • i-Size -selkä menosuuntaan turvaistuin, joka sopii 40-105 cm pitkille lapsille
 • Sivutörmäyssuoja, joka takaa korkean turvallisuuden
 • Yli 76 cm pitkille lapsille istuin voidaan asentaa myös kasvot menosuuntaan
 • Väri-indikaattorit, jotka kertovat, onko jalusta asennettu oikein
 • Suuret sisämitat mahdollistaa pitkän käyttöiän
 • Kuuteen korkeuteen säädettävä pääntuki
 • Turvaistuin voidaan asentaa neljään istuma-asentoon
 • Korkealaatuinen, hengittävä päällinen
Tekniset tiedot:
 • Istuimen paino: 8,9 kg
 • Istuimen mitat: 52 x 72 x 44 cm
 • Istuinalueen leveys: 34 cm
 • Jalustan paino: 8,5 kg
 • Jalustan mitat: 34 x 63 x 32 cm
Toimitukseen sisältyy iPro Kids -turvaistuin sekä iPro Base -jalusta.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Hauck

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille

Saksalaisella Hauckilla on jo lähes 100 vuoden kokemus lapsiperheille suunnattujen tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Turvallisuus on Hauckilla tärkeintä ja sen tuotteet ovatkin levinneeet laajasti myös kansainvälisille markkinoille. Hauck on erityisesti tunnettu lastenvaunuista ja –rattaistaan. Viisipistevaljaat, turvatestatut jarrut ja erinomainen laatu ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, jotka vahvistavat Hauckin asiakkaiden uskollisuutta merkille. Hauckin lastenvaunujen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen ratkaisun kaikille perheille.

Suosituimmat tuotteemme

HAUCK Turvaistuin iPro Kids setti, sisältää iPro Base -jalustan, Caviar
285,00 €
Suositut merkit