HAUCK Sivuvaunusänky Face To Me, beige
Vaihtoehdot:
 • HAUCK Sivuvaunusänky Face To Me, beige
 • HAUCK Sivuvaunusänky Face To Me, grey
 • HAUCK Sivuvaunusänky Face To Me, pink

Hinta
145,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A255172

EAN: 4007923608517

HAUCK Sivuvaunusänky Face To Me, beige
Ihana sivuvaunusänky on korkeussäädettävä, joten se saadaan säädettyä vanhempien sängyn korkeuteen. Sivuvaunusängyssä nukkuvaa lasta on helppo imettää yön aikana.

Tuotetietoja:
 • Face To Me -sivuvaunusängyn korkeutta voidaan säätää
 • Sägnyn reuna voidaan laskea alas kätevän vetoketjun ansiosta
 • Äidin on helppo yöllä rauhoitella tai imettää vauvaa
 • Sängyssä on kaksi vyötä, joiden avulla sivuvaunusänky voidaan kiinnittää vanhempien sänkyyn
 • Face To Me -sivuvaunusänkyä voidaan käyttää päivisin kehtona
 • Tällöin sängyn reuna nostetaan ylös
 • Sänygyn reuna on pehmeää plyysiä
 • Sängyn reunat ovat verkkokangasta, mikä takaa hyvän ilmakierron
 • Sänky voidaan taittaa helposti kasaan ja säilöä seuraavaa käyttökertaa varten

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Hauck

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille

Saksalaisella Hauckilla on jo lähes 100 vuoden kokemus lapsiperheille suunnattujen tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Turvallisuus on Hauckilla tärkeintä ja sen tuotteet ovatkin levinneeet laajasti myös kansainvälisille markkinoille. Hauck on erityisesti tunnettu lastenvaunuista ja –rattaistaan. Viisipistevaljaat, turvatestatut jarrut ja erinomainen laatu ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, jotka vahvistavat Hauckin asiakkaiden uskollisuutta merkille. Hauckin lastenvaunujen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen ratkaisun kaikille perheille.

Hauckin lastenrattaat

Yksi tärkeimmistä tuoreiden vanhempien tekemistä päätöksistä on oikeiden lastenrattaiden valitseminen. Hauckin lastenratasvalikoimassa on monenlaisia rattaita, jotka täyttävät vanhempien yksilölliset tarpeet. Tarjolla on yhdistelmävaunuja, sisarusrattaita, matkarattaita ja oheistuotteita. Yhdistelmävaunut ovat käytännöllisiä arkipäiväiseen käyttöön, koska niissä on vaunukopan, turvakaukalon ja istuimen lisäksi monia hyödyllisiä lisätarvikkeita. Hauckin rattaissa on pehmeä jousitus ja kääntyvät eturenkaat, jotka voi lukita tarvittaessa.

Mukavaa matkailua Hauckin matkasänkyjen ansiosta

Lapsen kanssa matkustaessa tulee vastaan monelle vanhemmalle tuttu ongelma: miten luoda lapselle mukava ja turvallisen tuntuinen nukkumisympäristö vieraassa paikassa? Hauckin matkasänky on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi, sitä on tarjolla monia eri kokoja ja esimerkiksi lentomatkalle tarkoitettuja kevyempiä versioita.

Suosituimmat tuotteemme

HAUCK Sivuvaunusänky Face To Me, beige
145,00 €