Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

HAUCK Safety Set Home EU
toistaiseksi loppuunmyyty
Hinta
30,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A187461

HAUCK Safety Set Home EU
Tällä monipuolisella turvallisuusetillä varustat kotisi lapsiturvalliseksi. Setissä on otettu kaikki kohteet huomioon. Niin terävät reunat, pistorasiat kuin ovetkin saavat setistä suojaa.

Pakkaukseen sisältyy seuraavat tuotteet:
  • 8 x Corner Me, kulmasuojus
  • 8 x Plug Me, pistorasiasuoja (CEE7/4)
  • 2 x Door Me, suoja oveen tai ikkunaan
  • 2 x Stop Me, ovistopperi
  • 2 x Close Me 1, iso ovisuoja
  • 2 x Close Me 2, keskikokoinen ovisuoja
  • 2 x Close Me 3, pieni ovisuoja
Kaikki suojat ovat sopivuudeltaan universaaleja ja helppo asentaa tai kiinnittää.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Hauck

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille

Saksalaisella Hauckilla on jo lähes 100 vuoden kokemus lapsiperheille suunnattujen tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Turvallisuus on Hauckilla tärkeintä ja sen tuotteet ovatkin levinneeet laajasti myös kansainvälisille markkinoille. Hauck on erityisesti tunnettu lastenvaunuista ja –rattaistaan. Viisipistevaljaat, turvatestatut jarrut ja erinomainen laatu ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, jotka vahvistavat Hauckin asiakkaiden uskollisuutta merkille. Hauckin lastenvaunujen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen ratkaisun kaikille perheille.

Suosituimmat tuotteemme

Suositut merkit