HAUCK Play'n Relax SQ, Mickey Classic
  • HAUCK Play'n Relax SQ, Forest Fun
  • HAUCK Matkasänky Play N Relax SQ, Mickey Cool Vibes

Hinta
94,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A216478

HAUCK Play'n Relax SQ, Mickey Classic
Monipuolinen: leikkikehä, matkasänky ja varasänky yhdessä. Tuotteen runko on tukeva ja sitä on vaikea saada kaatumaan. Sänkyä on helppo liikutella, joten se joustaa hyvin tilanteen mukana. Se voidaan myös taittaa kasaan, jolloin kuljettaminen ja varastointi on helppoa. Sänky sopii hyvin paikkaan kuin paikkaan, se on muodoltaan hieman ylöspäin kapeneva. Muodon ansiosta se on myös tukeva ja turvallinen. Sänkyä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Lapsi voi niin nukkua, loikoilla kuin leikkiäkin siinä.

Tuotetietoja:
  • Makuualue 90 x 90 cm
  • Sopii myös erityisen hyvin leikkikehäksi
  • Tarvittaessa leikin lomassa voi rauhoitua myös päiväunille
  • Sivujen verkkomateriaali mahdollistaa lapsen tarkkailun
  • Sänky on helppo koota ja kasata, ja sen kuljettaminen on helppoa kasaantaitettuna kantokassissa
  • Toimitukseen kuuluu kantokassi ja taitettava patja

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Hauck

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille

Saksalaisella Hauckilla on jo lähes 100 vuoden kokemus lapsiperheille suunnattujen tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Turvallisuus on Hauckilla tärkeintä ja sen tuotteet ovatkin levinneeet laajasti myös kansainvälisille markkinoille. Hauck on erityisesti tunnettu lastenvaunuista ja –rattaistaan. Viisipistevaljaat, turvatestatut jarrut ja erinomainen laatu ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, jotka vahvistavat Hauckin asiakkaiden uskollisuutta merkille. Hauckin lastenvaunujen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen ratkaisun kaikille perheille.

Suosituimmat tuotteemme

HAUCK Play'n Relax SQ, Mickey Classic
94,90 €
Suositut merkit