hauck Ovensuojus puulukko Safety Portti silver sisältäen jatkopalan 21 cm

hauck Ovensuojus puulukko Safety Portti silver sisältäen jatkopalan 21 cm


Vaihtoehdot:
 • hauck Ovensuojus puulukko Safety Portti silver sisältäen jatkopalan 21 cm
 • hauck Ovensuojus puulukko Safety Portti silver jatkeineen 9 cm

Hinta
48,91 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A240986

hauck Ovensuojus puulukko Safety Portti silver sisältäen jatkopalan 21 cm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tämän puu-/teräsputkiyhdistelmästä valmistetun lasten turvaportin avulla voit turvata kotitaloutesi lapsiystävällisellä tavalla.
Asennus onnistuu hetkessä. Turvaportti kiinnitetään seinien väliin tai ovenkarmiin painekiinnityksellä. Poraaminen ja ruuvaaminen ei ole tarpeen.
Wood Lock Safety Gate -turvaportti soveltuu leveydelle 74 - 81,5 cm (jatkeella 95 - 102,50 cm), ja siinä on kaksinkertainen manuaalinen lukitusmekanismi. Se voidaan avata yhdellä kädellä, ja se kytkeytyy luotettavasti lapsilukkoon.
Wood Lock Safety Gate -lasten turvaportti on SGS-sertifioitu ja tarjoaa optimaalisen turvallisuuden.
Erityisen korkea light : Jatkon avulla turvaporttia voidaan laajentaa ja sitä voidaan käyttää myös portaiden suojana. Onko sinulla pyöreillä tangoilla varustettu portaiden kaide? Silloin voit myös kiinnittää lasten turvaportin erikseen saatavilla olevilla Y-akseleillamme jatkojen lisäksi.

Yksityiskohdat:
 • Yksinkertainen yksittäinen kiinnitys säätöruuveilla
 • Sulkemismekanismi, jossa on kaksinkertainen turvasalpa
 • Voidaan avata molemmilta puolilta
 • Laadukas Metal suojasäleikkö
 • Lisävarusteena 111,5 cm:iin asti
 • Materiaali: puu
Mitat ja painot:
 • Mitat koottuna: 77 x 70 cm
 • Avautuvat mitat laajennusten kanssa: 95 - 102,50 cm.
 • Lasten turvaportin leveys min - max: 74 - 81,5 cm.
 • Lasten turvaportin korkeus: 77 cm
 • Paino ilman laajennusta: 3,8 kg
Huomio.
Tämä artikkeli on itsesäätyvä turvaportti. Tämä tarkoittaa, että sivuosan kallistusasento kumotaan kiristämällä kehyksen kiinnitysruuvit. Näin varmistetaan sivukappaleiden turvallinen kiinnitys ja yhdensuuntainen kiinnitys sulkemismekanismin alueella.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Hauck

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille

Saksalaisella Hauckilla on jo lähes 100 vuoden kokemus lapsiperheille suunnattujen tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Turvallisuus on Hauckilla tärkeintä ja sen tuotteet ovatkin levinneeet laajasti myös kansainvälisille markkinoille. Hauck on erityisesti tunnettu lastenvaunuista ja –rattaistaan. Viisipistevaljaat, turvatestatut jarrut ja erinomainen laatu ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, jotka vahvistavat Hauckin asiakkaiden uskollisuutta merkille. Hauckin lastenvaunujen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen ratkaisun kaikille perheille.

Hauckin lastenrattaat

Yksi tärkeimmistä tuoreiden vanhempien tekemistä päätöksistä on oikeiden lastenrattaiden valitseminen. Hauckin lastenratasvalikoimassa on monenlaisia rattaita, jotka täyttävät vanhempien yksilölliset tarpeet. Tarjolla on yhdistelmävaunuja, sisarusrattaita, matkarattaita ja oheistuotteita. Yhdistelmävaunut ovat käytännöllisiä arkipäiväiseen käyttöön, koska niissä on vaunukopan, turvakaukalon ja istuimen lisäksi monia hyödyllisiä lisätarvikkeita. Hauckin rattaissa on pehmeä jousitus ja kääntyvät eturenkaat, jotka voi lukita tarvittaessa.

Mukavaa matkailua Hauckin matkasänkyjen ansiosta

Lapsen kanssa matkustaessa tulee vastaan monelle vanhemmalle tuttu ongelma: miten luoda lapselle mukava ja turvallisen tuntuinen nukkumisympäristö vieraassa paikassa? Hauckin matkasänky on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi, sitä on tarjolla monia eri kokoja ja esimerkiksi lentomatkalle tarkoitettuja kevyempiä versioita.

Suosituimmat tuotteemme

hauck Ovensuojus puulukko Safety Portti silver sisältäen jatkopalan 21 cm
hauck Ovensuojus puulukko Safety Portti silver sisältäen jatkopalan 21 cm
48,91 €