HAUCK Muunneltava turvaportti Baby Park, valkoinen

HAUCK Muunneltava turvaportti Baby Park, valkoinen


125,00 €
Hinta
99,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
26,00 €-21%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A120058

HAUCK Muunneltava turvaportti Baby Park, valkoinen
Baby Park on monipuolinen turvaportti, joka tekee kodista lapsiturvallisen. Baby Parkia voidaan käyttää leikkikehänä, takansuojana, turvaporttina ja leveiden kulkuaukkojen esteenä.
Leikkikehässä lapsi voi leikkiä turvallisessa ympäristössä. Leikkikehän läpimitta on 115 cm, jolloin siellä on riittävästi tilaa autoille, pehmoleluille tai rakennuspalikoille. Toimitukseen kuuluu lisäksi pehmeä, leikkikehään sopiva leikkimatto.
Kuusikulmainen leikkikehä rakennetaan viidestä sivuosasta ja yhdestä ovikappaleesta. Yhdellä kädellä avattava ovi avautuu kumpaankin suuntaan. Siinä on kaksinkertainen, lapsiturvallinen lukitusmekanismi.
Mukana tulevien kiinnikkeiden avulla tuotetta voidaan käyttää takansuojana, turvaporttina portaissa tai oviaukoissa sekä laajojen kulkuaukkojen (esim. keittiö) esteenä. Turvaportti yltää esteeksi 3,66 m levyisiin kulkuaukkoihin. Baby Parkin avulla lapsilta tai lemmikeiltä voidaan kätevästi estää pääsy kodin eri alueille.

Tuotetiedot:
• Leikkikehä ja takansuoja
• Turvaportti ja este leveisiin kulkuaukkoihin
• 5 sivuosaa ja 1 ovikappale
• Kiinnitysmekanismissa kaksoislukitus
• Avautuu kummallekin puolelle
• Mukana pehmeä leikkimatto: lime

Tekniset tiedot:
• Mitat aukinaisena: 366 x 75 cm
• Läpimitta: 115 cm
• Paino: 13,7 kg

Lisätarvikkeita

Hinta
21,26 €
Hinta
22,95 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Hauck

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille

Saksalaisella Hauckilla on jo lähes 100 vuoden kokemus lapsiperheille suunnattujen tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Turvallisuus on Hauckilla tärkeintä ja sen tuotteet ovatkin levinneeet laajasti myös kansainvälisille markkinoille. Hauck on erityisesti tunnettu lastenvaunuista ja –rattaistaan. Viisipistevaljaat, turvatestatut jarrut ja erinomainen laatu ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, jotka vahvistavat Hauckin asiakkaiden uskollisuutta merkille. Hauckin lastenvaunujen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen ratkaisun kaikille perheille.

Suosituimmat tuotteemme

HAUCK Muunneltava turvaportti Baby Park, valkoinen
125,00 €
99,00 €
Suositut merkit