HAUCK Isofix-jalusta Comfortfix-turvaistuimiin, musta

HAUCK Isofix-jalusta Comfortfix-turvaistuimiin, musta


ovh¹
99,99 €
Hinta
90,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
9,09 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A186742

HAUCK Isofix-jalusta Comfortfix-turvaistuimiin, musta
Jalusta on yhteensopiva Hauckin Comfortfix-turvaistuinten kanssa. Jalusta on myös kätevä jatke käytettäessä seuraavia Hauckin lastenvaunusettejä: Atlantic Plus Trio Set, King Air Plus Trio Set, Maxan 3 Plus Trio Set, Maxan 4 Plus Trio Set, Rapid 3 Plus Trio Set, Rapid 4 Plus Trio Set ja Soul Plus Trio Set.

Tuotetietoja:
  • Yhteensopiva ajoneuvojen kanssa, joissa on Isofix-kiinnikkeet
  • Jalusta on helppo asentaa autoon
  • Tukijalkaa säädetään helposti yhdellä kädellä ja se lukittautuu automaattisesti ajoneuvon sisäpohjaan
  • Väärinasentaminen on käytännössä mahdotonta
  • Jalusta takaa siis turvaistuimen turvallisen kiinnityksen
  • Mitat: 33 x 17 x 60 cm
  • Materiaali: muovi

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Hauck

Mukavuutta lapsille ja vanhemmille

Saksalaisella Hauckilla on jo lähes 100 vuoden kokemus lapsiperheille suunnattujen tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Turvallisuus on Hauckilla tärkeintä ja sen tuotteet ovatkin levinneeet laajasti myös kansainvälisille markkinoille. Hauck on erityisesti tunnettu lastenvaunuista ja –rattaistaan. Viisipistevaljaat, turvatestatut jarrut ja erinomainen laatu ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, jotka vahvistavat Hauckin asiakkaiden uskollisuutta merkille. Hauckin lastenvaunujen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen ratkaisun kaikille perheille.

Suosituimmat tuotteemme

HAUCK Isofix-jalusta Comfortfix-turvaistuimiin, musta
ovh¹ 99,99 €
90,90 €
Suositut merkit