haakaa® Vauvan ruokalappu, punainen
Hinta
14,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A345459

EAN: 9420060205947

haakaa® Vauvan ruokalappu, punainen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Silikoninen vauvan ruokalappu on valmistettu 100% elintarvikekelpoisesta silikonista ja on siksi erittäin turvallinen vauvallesi! Jokaisessa ruokalipassa on edessä suuri tasku, johon putoavat muruset ja ruoantähteet mahtuvat, jotta vältytään suurilta siivouksilta aterioiden jälkeen. Joustava silikoni on hellävarainen vauvan iholle ja helppo puhdistaa aterioiden jälkeen - pyyhi vain kostealla liinalla.

Puhdistus ja hoito

Puhdista ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Vaikka Haakaa-silikonituotteet ovat astianpesukoneenkestäviä, Haakaa suosittelee puhdistamaan ne käsin kuumalla vedellä ja saippualla ja huuhtelemaan ne hyvin. Älä käytä aggressiivisia valkaisuaineita tai sterilointitabletteja. Steriloi Haakaa-silikonituotteet höyrysterilisaattorissa tai keittämällä niitä kuumassa vedessä 2-3 minuuttia. Älä myöskään käytä UV-sterilisaattoreita, sillä ne lyhentävät tuotteiden käyttöikää.

Tarkista säännöllisesti, että tuote on edelleen täysin ehjä, ja vaihda se, jos siinä on merkkejä vaurioista. Älä säilytä laitetta terävien esineiden lähellä. Käytä puhdistukseen vain pehmeitä sieniä tai harjaksia, joissa on pehmeät harjakset (kovat harjakset tai sienet voivat vahingoittaa silikonin pintaa) Käytä tuotetta vain sille tarkoitettuun tarkoitukseen. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa ja vältä suoraa auringonvaloa. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Tuotteen tiedot
  • 100 % pehmeää, miellyttävää ja elintarviketurvallista silikonia
  • Suuri ruokalapputasku, joka ottaa kiinni putoavat muruset
  • Ainutlaatuinen Design , joka on mukava ja helppo käyttää.
  • Pehmeän, joustavan silikonin ansiosta ruokalappu on helppo säilyttää missä tahansa vauvan laukussa.
  • Säädettävän kaulahihnan ansiosta ruokalappu voi kasvaa vauvan mukana.
  • Hellävarainen herkälle iholle
  • Vedenpitävä ja helppo pestä

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
12,00 €
Hinta
7,99 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: haakaa® Vauvan ruokalappu, punainen
5
1 Asiakasarvio
 
5 tähteä
| 1
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

haakaa® Vauvan ruokalappu, punainen
haakaa® Vauvan ruokalappu, punainen
14,49 €