Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
haakaa® Syöttöpullo, Squeeze lusikalla peach
Vaihtoehdot:
  • haakaa® Syöttöpullo, Squeeze lusikalla harmaa.
  • haakaa® Syöttöpullo, Squeeze lusikalla peach

Hinta
18,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A345328

EAN: 9420060203493

haakaa® Syöttöpullo, Squeeze lusikalla peach
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Ruokintalusikan ansiosta voit syöttää vauvallesi helposti ja siististi kotitekoista puuroa matkalla. Toisin kuin puristimissa, jätettä ei synny. Lisäksi lusikka on valmistettu 100-prosenttisesta silikonista, joten se ei sisällä kemikaaleja. Täytä pullo puurolla (tai jogurtilla, hedelmäsoseella jne.) ja kierrä kansi kiinni. Pullo on suljettu, jotta puuro ei pääse vuotamaan ulos. Syöttämistä varten irrota suojakorkki ja purista pulloa varovasti - puuro annostellaan siististi lusikkaan, ja voit syöttää vauvallesi. Koko pulloa ei tietenkään tarvitse syödä kerralla: kun vauva on saanut tarpeekseen, voit yksinkertaisesti laittaa korkin takaisin kiinni ja lusikan takaisin pussiin.

Puhdistus ja hoito

Puhdista ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Vaikka Haakaa-silikonituotteet ovat astianpesukoneen kestäviä, suosittelemme niiden puhdistamista käsin kuumalla vedellä ja saippualla ja sen jälkeen hyvää huuhtelua. Silikoni saattaa muuttua maitomaiseksi astianpesukoneessa. Älä käytä aggressiivisia aineita, kuten sterilointitabletteja tai valkaisuaineita. Steriloi Haakaa-silikonituotteet jokaisen käyttökerran jälkeen, mieluiten höyrysterilisaattorissa tai keittämällä niitä kuumassa vedessä 2-3 minuuttia. Älä myöskään käytä UV-sterilointilaitteita, sillä ne lyhentävät tuotteiden käyttöikää.Käytä vain aikuisen valvonnassa.Tämä ei ole pururengas, eikä sitä ole suunniteltu pureskeltavaksi pitkiä aikoja.Tämä ei ole lelu. Käytä tuotetta vain sille tarkoitettuun tarkoitukseen.Tarkista säännöllisesti, että tuote on edelleen täysin ehjä, ja vaihda se, jos siinä on merkkejä vaurioista.Älä säilytä tuotetta terävien esineiden läheisyydessä.Säilytä tuote viileässä ja kuivassa paikassa ja vältä suoraa auringonvaloa. Käytä puhdistukseen vain pehmeitä sieniä tai harjaksia, joissa on pehmeät harjakset (kovat harjakset tai sienet voivat vahingoittaa silikonipintaa). Jos tuote joutuu kosketuksiin astianpesuaineen kanssa, silikoni voi muuttua valkoiseksi. Ajan myötä silikoni voi imeä itseensä värejä tai hajuja.

Huomautus

Keskustele kätilön, imetysohjaajan, lastenlääkärin tai lastenlääkärin kanssa täydentävien ruokien käyttöönotosta. Yleisesti ottaen täydentävää ruokintaa suositellaan 4-6 kuukauden iässä, vaikka WHO suosittaakin 6 kuukauden yksinomaista imetystä.

Tuotteen tiedot
  • Purista kotitekoisen puuron kanssa ja ei jätettä
  • 100 % elintarviketurvallinen silikoni
  • 120 ml tilavuus
  • Astianpesukoneen kestävä
  • Helppo puhdistaa: kaikki osat voidaan irrottaa toisistaan.
  • Vuodonkestävä ja ilmatiivis, kun kansi on päällä.
  • Voidaan laittaa suoraan kuumaan veteen puuroa lämmittämään.
  • Vähemmän sotkua ja ei jätettä
  • Täyttää eurooppalaisen EN14350 standardin ja amerikkalaisen FDA:n määräykset.
  • Ei sisällä PVC:tä, BPA:ta, ftalaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
4,99 €
(9,98 € / 1l)
Hinta
5,99 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: haakaa® Syöttöpullo, Squeeze lusikalla peach
4
7 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 5
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

haakaa® Syöttöpullo, Squeeze lusikalla peach
haakaa® Syöttöpullo, Squeeze lusikalla peach
18,99 €