Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
haakaa® Rintapumppu, Express and Collect -matkasetti

haakaa® Rintapumppu, Express and Collect -matkasetti


ovh¹
59,99 €
Hinta
56,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A345362

EAN: 9420060207149

haakaa® Rintapumppu, Express and Collect -matkasetti
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Sinun tarvitsee vain kiinnittää pieni pumppu, ja kevytimurin luonnollisen imuvaikutuksen ansiosta se tekee kaiken työn puolestasi - jolloin kätesi jäävät vapaiksi muihin asioihin!

Setti koostuu seuraavista osista:

1 x 150ml Gen. 2 silikonirintapumppu imukupilla.
Luultavasti pienin rintapumppu on valmistettu yhdestä silikonipalasta, joten sitä on paljon helpompi käsitellä ja puhdistaa kuin useimpia muita rintapumppuja (ja se on myös hiljaisempi ja ympäristöystävällisempi tiger ).Haakaa-silikonirintapumppu on 100% ympäristöystävällinen ja turvallinen vauvalle, äidille ja ympäristöllemme. Kompaktin kokonsa ansiosta pumppu mahtuu mihin tahansa urheilulaukkuun tai käsilaukkuun, joten se on aina mukana, kun sitä tarvitaan. Voit pumpata maitoa huomaamattomasti, hiljaa ja nopeasti kaikkialla, olipa kyse sitten pitkistä matkoista (lentokoneessa, autossa tai junassa), perhetapaamisista, töissä tai harjoittelun aikana.

1 x Silikonikansi
Kansi sopii kaikkiin Haakaa-rintapumppuihin ja sulkee ne tukevasti, jotta arvokas maito ei pääse vuotamaan ulos. Kansi suojaa myös pölyltä ja muilta ilmassa olevilta epäpuhtauksilta ja pitää pumpun hygieenisesti puhtaana käyttökertojen välillä. Valmistettu 100 % elintarvikekelpoisesta silikonista.

1 x 75 ml:n maidonkerääjä
Vain yhdestä silikonikappaleesta valmistettu maidonkerääjä kiinnittyy turvallisesti ja huomaamattomasti rintaasi ja kerää maidon, joka muuten hukkuisi imetystyynyihin. Söpöä leppäkerttua on helppo kuljettaa mukana, ja siinä on jopa pienet jalat, joiden avulla se voi seistä pystyssä tasaisilla pinnoilla, jotta maito ei pääse vuotamaan ulos. Kun olet kerännyt maidon, avaa korkki ja tyhjennä maito säilytysastiaan tai juomakuppiin. Maidonkerääjä auttaa sinua myös, jos haluat kerätä hieman enemmän maitoa kuin se määrä, joka tippuisi ulos itsestään. Paina sitä vain kevyesti rintaa vasten niin, että tunnet lievän imun. Tämä lisää varovasti rintamaidon määrää, joka virtaa rintakehästäsi päivän mittaan. Näin voit kerätä jokaisen pisaran nestemäistä kultaa ja luoda rintamaidon varaston ilman ylimääräistä vaivaa!

1 x 260ml rintamaitopussi
Silikoniset maitopussit ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kertakäyttöisille maitopusseille. Ne ovat käytännöllinen ratkaisu ilmaistun rintamaidon säilyttämiseen, kuljettamiseen ja lämmittämiseen. Voit käyttää pussia yhä uudelleen ja uudelleen, mikä auttaa vähentämään kertakäyttöisen muovijätteen määrää.



Puhdistus ja hoito

Puhdista jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme Haakaa-silikonituotteiden puhdistamista käsin kuumalla vedellä ja saippualla. Silikoni saattaa muuttua maitomaiseksi astianpesukoneessa. Älä käytä aggressiivisia valkaisuaineita tai sterilointitabletteja. Steriloi Haakaa-silikonituotteet jokaisen käyttökerran jälkeen, mieluiten höyrysterilisaattorissa tai keittämällä niitä kuumassa vedessä 2-3 minuuttia. Älä myöskään käytä UV-sterilisaattoreita, sillä ne lyhentävät tuotteiden käyttöikää.

Tarkista säännöllisesti, että tuote on edelleen täysin ehjä, ja vaihda se, jos siinä on merkkejä vaurioista. Älä säilytä laitetta terävien esineiden lähellä. Säilytä tuote viileässä, kuivassa paikassa ja vältä suoraa auringonvaloa. Käytä puhdistukseen vain pehmeitä sieniä tai harjoja, joissa on pehmeät harjakset (kovat harjakset tai sienet voivat vahingoittaa silikonin pintaa). Jos tuote joutuu kosketuksiin astianpesuaineen kanssa, silikoni voi muuttua valkoiseksi. Käytä tuotetta vain sille tarkoitettuun tarkoitukseen. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Tuotteen tiedot
  • Toimii luonnollisesti imun kanssa kevyen alipaineen ansiosta
  • 100 % pehmeää, miellyttävää ja elintarvikkeille turvallista silikonia.
  • Kompakti koko, mahtuu mihin tahansa käsilaukkuun, urheilulaukkuun tai vaippalaukkuun.
  • Monikäyttöisen Design -osoitteen ansiosta maidonkerääjällä voidaan helposti kerätä maitoa ja pumpata sitä varovasti ulos koko päivän ajan.
  • Helppo ottaa mukaan ja hiljainen, joten sitä voi käyttää huomaamattomasti koko päivän ajan.
  • Vain 1 kpl: ei kaapeleita, paristoja tai osia - ei vaadi kokoonpanoa.
  • Maitopussi voidaan asettaa kyljelleen tai pinota tilan säästämiseksi.
  • Silikonikansi sulkee pumpun ja pitää sen hygieenisesti puhtaana käyttökertojen välillä.
  • Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä ftalaatteja.
  • Astianpesukoneessa pestävä ja keittämiskelpoinen.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: haakaa® Rintapumppu, Express and Collect -matkasetti
1
1 Asiakasarvio
 
5 tähteä
| 0
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

haakaa® Rintapumppu, Express and Collect -matkasetti
haakaa® Rintapumppu, Express and Collect -matkasetti
ovh¹ 59,99 €
56,99 €