haakaa® Maidonkerääjä, 40ml
Vaihtoehdot:
  • haakaa® Maidonkerääjä, 75ml
  • haakaa® Maidonkerääjä, 40ml

Hinta
19,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A345440

EAN: 9420060209884

haakaa® Maidonkerääjä, 40ml
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Vain yhdestä silikonikappaleesta valmistettu maidonkerääjä kiinnittyy turvallisesti ja huomaamattomasti rintaasi ja kerää maidon, joka muuten hukkuisi imetystyynyihin. Söpöä leppäkerttua on helppo kuljettaa mukana, ja siinä on jopa pienet jalat, joiden avulla se voi seistä pystyssä tasaisilla pinnoilla, jotta maito ei pääse vuotamaan ulos. Kun olet kerännyt maidon, avaa korkki ja tyhjennä maito säilytysastiaan tai juomakuppiin. Maidonkerääjä auttaa sinua myös, jos haluat kerätä hieman enemmän maitoa kuin se määrä, joka tippuisi ulos itsestään. Paina sitä kevyesti rintaa vasten niin, että tunnet lievän imun. Tämä lisää varovasti rintamaidon määrää, joka virtaa rintakehästäsi päivän mittaan. Näin voit kerätä jokaisen pisaran nestemäistä kultaa ja luoda rintamaidon varaston - ilman ylimääräistä vaivaa!

Pumppaus ulos
Varmista, että korkki on tukevasti paikoillaan nokka-aukossa ja sulkee sen hyvin. Aseta aukko keskelle nänniäsi ja purista maidonkerääjää varovasti niin, että tunnet lievän imun. Jätä säiliö vain rinnan päälle ja kerää maito. Voit tietysti imettää vauvaa myös toisella rintakehällä. Poista maidonkeräin, kun se on täynnä tai kun olet kerännyt halutun määrän maitoa. Vedä korkki ulos suuttimesta ja tyhjennä maito säilytysastiaan tai pulloon. "Ylimääräinen maito voidaan helposti säilyttää pakastimessa. Varmista, että nokka-aukko on auki (tulppa ei saa sulkea aukkoa). Aseta maidonkerääjä rintojesi ja rintaliivien väliin. Tarkista, että nännisi on keskitetty hyvin aukkoon, säädä astian asentoa, kunnes tunnet olosi mukavaksi, ja anna maidon sitten vain virrata. Poista maidonkeräin, kun se on täynnä tai kun olet kerännyt halutun määrän maitoa. Tyhjennä maito säilytysastiaan tai pulloon. "Ylimääräinen maito voidaan helposti säilyttää pakastimessa.

Puhdistus ja hoito

Puhdista jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme Haakaa-silikonituotteiden puhdistamista käsin kuumalla vedellä ja saippualla. Silikoni saattaa muuttua maitomaiseksi astianpesukoneessa. Älä käytä aggressiivisia aineita, kuten sterilointitabletteja tai valkaisuaineita. Steriloi Haakaa-silikonituotteet jokaisen käyttökerran jälkeen, mieluiten höyrysterilisaattorissa tai keittämällä niitä kuumassa vedessä 2-3 minuuttia. Älä myöskään käytä UV-sterilisaattoreita, sillä ne lyhentävät tuotteiden käyttöikää.

Tarkista säännöllisesti, että tuote on edelleen täysin ehjä, ja vaihda se, jos siinä on merkkejä vaurioista. Älä säilytä laitetta terävien esineiden lähellä. Käytä puhdistukseen vain pehmeitä sieniä tai harjoja, joissa on pehmeät harjakset (kovat harjakset tai sienet voivat vahingoittaa silikonin pintaa). Jos tuote joutuu kosketuksiin astianpesuaineen kanssa, silikoni voi muuttua valkoiseksi. Käytä tuotetta vain sille tarkoitettuun tarkoitukseen. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa ja vältä suoraa auringonvaloa. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Tuotteen tiedot
  • Imee tiukasti rintaan
  • Ilman johtoa tai paristoja
  • Seisoo pystyssä tasaisilla pinnoilla
  • Maidon voi lämmittää suoraan pussissa.
  • Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä ftalaatteja.
  • Valmistettu 100 % korkealaatuisesta ja elintarvikekelpoisesta silikonista.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
18,49 €
Hinta
5,99 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: haakaa® Maidonkerääjä, 40ml
4.5
21 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 18
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

haakaa® Maidonkerääjä, 40ml
haakaa® Maidonkerääjä, 40ml
19,99 €