GB Turvaistuin Everna-Fix, Rose RedGB Turvaistuin Everna-Fix, Rose Red
Vaihtoehdot:
  • GB Turvaistuin Everna-Fix, Rose Red
  • gb Gold Turvaistuin Everna-Fix, Velvet Black
  • GB Turvaistuin Everna-Fix, Laguna Blue/turquoise
  • gb GOLD Turvaistuin Everna-Fix, Sweet Pink
  • +2

349,00 €
Hinta
256,98 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
92,02 €-26%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A274106

EAN: 4058511586823

GB Turvaistuin Everna-Fix, Rose Red
Lapsen mukana kasvava istuin
Lapset kasvavat nopeammin, kuin ajatellaan. Lapsen mukana kasvava Everna-Fix -turvaistuin on oivallinen valinta, sillä lapsi voi istua siinä 9 kk:n iästä alkaen aina 12-vuotiaaksi. Turvaistuin täyttää gb:n korkeat turvallisuusstandardit: turvaistuimessa yhdistyy muoto ja käytännöllisyys, mikä takaa, että lapsi matkustaa turvaistuimessa turvallisesti.

Lapsen mukana kasvava istuin
Lapsen mukana kasvava Everna-Fix -turvaistuin sopii lapsille 9 kk:n iästä alkaen aina 12-vuotiaaksi asti. 9-18 kilon painoinen lapsi kiinnitetään turvaistuimen 5-pistevaljailla. Lapsen painaessa yli 18 kg (n. 105 cm pituudesta alkaen) lapsi kiinnitetään ajoneuvon 3-pisteturvavyöllä.

Patentoitu syvyyssäädettävä pääntuki
Innovatiivinen, patentoitu ja säädettävä pääntuki varmistaa, että lapsen pää ei pääse kallistumaan eteenpäin. Ainutlaatuinen turvallisuusteknologia pitää lapsen pään turva-alueen sisällä, mikä on erittäin tärkeää erityisesti sivutrömäystilanteissa.

Energiaa vaimentava teknologia
Everna-Fix -turvaistuimen energiaa vaimentava teknologia suojaa lasta etutörmäystilanteissa. Edistyksellinen turvallisuusteknologia vähentää lapsen kaulanalueella kohdistuvia törmäysvoimia, mikä vähentää loukkaantumisriskiä.

Integroitu LSP-järjestelmä
Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuoja (LSP) on yksi Everna-Fix -turvaistuimen turvallisuusominaisuuksista. Sivutörmäyssuoja asennetaan ajoneuvon oven puolelle ja se suojaa lasta sivutörmäystilanteissa vähentämällä lapseen kohdistuvia törmäysvoimia.

Top Tether -kiinnitysvyö
Everna-Fix -turvaistuimessa on Top Tether -kiinnitysvyö, jossa on asennusilmaisin. Yhdessä Isofix-kiinnityksen kanssa kiinnitysvyö estää turvaistuimen vaarallisen liikkumisen törmäystilanteissa. Molemmat kiinnitystavat ilmaisevat visuaalisesti, jos ne eivät ole asennettu tai jos ne eivät ole asennettu oikein. Tämän lisäksi Top Tether -kiinnitysvyö lähettää myös akustisen merkin.

Turvavyöilmaisin
Everna-Fix -turvavyön turvavyönilmaisin huolehtii siitä, että lapsi on vyötetty istuimeen oikein. Lapsen kasvaessa ja pääntuen korkeutta säädettäessä turvavyönilmaisin huolehtii siitä, että vaihdat oikeassa vaiheessa 5-pistevaljaista ajoneuvon 3-pisteturvavyöhön.

Makuuasento
Turvaistuimen selkänojaa on helppo säätää yhdellä kädellä.

Törmäysenergiaa vaimentava runko
Törmäysenergiaa vaimentava runko yhdessä LSP-järjestelmän kanssa johtavat törmäysenergiaa pois lapsesta törmäystilanteissa.

Ilmankiertojärjestelmä
Everna Fix -turvaistuimen integroitu ilmankiertojärjestelmä päästää ilman kiertämään istuinpäällisen alla, minkä ansiosta lapsi matkustaa istuimessa mukavasti lämpiminäkin päivinä.

Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 58 x 44 x 82 cm
  • Paino: 12,4 kg
  • Soveltuu: 9–36 kg, ikäsuositus: 9 kk - 12 v.
  • Hoito: Päälliset pestävissä, 30 °C
  • Sisältää Isofix-apuohjaimet

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Suosituimmat tuotteemme

GB Turvaistuin Everna-Fix, Rose Red
349,00 €
256,98 €