PUPUALENNUKSET 🐰
PUPUALENNUKSET 🐰
Vain tänään:
Säästä jopa 45 €
00
t
00
min
00
s
Katso kooditi
Fisher Price Wonder -työntekijät Oldtimer
  • Fisher Price ihme työntekijän urheiluauto
  • Fisher Price-ihmetyöntekijä
  • Fisher Price Wunder Werker maastoajoneuvo

Hinta
8,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-8 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A280203

EAN: 0887961781779

Fisher Price Wonder -työntekijät Oldtimer
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"
Ole tien päällä tyylikkäästi - tämä moduuliperiaatteen mukainen vanhojen työntekijöiden ihme mahdollistaa! Tämä työntöauto on koottu kolmesta erillisestä osasta, jolloin läsnä on myös ""kuljettaja"" vanhalle ajastimelle. On myös parasta kerätä enemmän ajoneuvoja ja yhdistää komponentit toisiinsa - näin syntyy siistiä uusia luomuksia, jotka voivat kaataa minkä tahansa ihmetyöläisen kiskosarjan! Missä kehitys tulee peliin luovuus ja fantasia: Mielikuvitukselle ei ole rajoja, kun lapset kertovat viihdyttäviä tarinoita ajoneuvon ja sen kuljettajan kanssa. Suunnittelu ja rakentaminen: Esikoululaiset kouluttavat suunnittelutaitojaan ja rakentamistaitojaan ajoneuvoa rakennettaessa ja yhdistämällä komponentteja erilaisiin luomuksiin!

Tuotetiedot:
  • Ajoneuvoa voidaan ajaa nopeaa pelaamista varten ja se toimii myös kaikilla Wunder Werker -kiskoilla (kiskosarjat saatavana erikseen).
  • Yhdistä muiden ajoneuvojen kanssa luodaksesi hienoja uusia luomuksia (enemmän ajoneuvoja saatavana erikseen) .
  • Sisältää 3-osaisen vintage-auton ja 1 merkin.
  • Muilla ajoneuvoilla, sarjoilla ja kiskoilla Wunder Werker Welt voidaan laajentaa haluamallasi tavalla! (Kaikki tuotteet myydään erikseen.)
  • Paristoja ei tarvita
  • 3-vuotiaille ja vanhemmille lapsille
arvostus
Ei sopii alle 36 kuukauden ikäisille. Pieniä osia voidaan luoda."

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Fisher Price

Lapsi oppii parhaiten leikkimällä

Herman Fisher ja Irving Price päättivät 1930-luvulla luoda jotain uutta lelualalla. He näkivät suuren tarpeen erilaisille opettavaisille leluille. Miksei jokapäiväistä leikkiä voisi yhdistää lapsenomaiseen oppimiseen ja kehittymiseen? Näin alkoi tähän päivään jatkuva kehitys- ja suunnittelutyö opettavaisten lelujen parissa. Vuonna 1984 yhtiö otti valikoimiinsa myös tuotteita vauvoille. Fisher Pricen tavoite on tukea lapsia leikkisästi heidän kehityksessään. Ikäsopivien ja monipuolisten lelujen avulla isoksi kasvaminen on hauskaa!

Suosituimmat tuotteemme

Fisher Price Wonder -työntekijät Oldtimer
8,00 €