FISHER PRICE Näytä tunteesi-monsteri

FISHER PRICE Näytä tunteesi-monsteri


Hinta
22,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A210056

FISHER PRICE Näytä tunteesi-monsteri
Jopa monstereilla on tunteet! Joskus ne ovat iloisia, joskus surullisia ja joskus... yllättyneitä!

Kun lapsi pyörittää monsterin kasvoja, muuttuu sen ilmeet ja tunteet. (Siitä huomaa, että tunteet voivat välillä muuttua pian!) Lisäksi lapsi voi kiinnostua siitä miltä monsteri tuntuu. Sillä on hiukset värikkäästä nauhasta ja pehmoiset kädet.

Tämä monsteri on erittäin kiinnostava kirkkaine väreineen ja hauskoine äänineen. Kuuntele - Kun monsterin tunteet muuttuvat, päästää se samalla tunteelle kuuluvan äänen, jota lapsi voi matkia. Lapsi voi myös samalla matkia naaman ilmeitä mukana.

Tuotetietoja:
 • Mitat: 20,5 x 12,50 x 20,5 cm
 • Ikäsuositus: alk. 6 kk
 • Toimitustiedot

  Toimitus:

  Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

  Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

  Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

  Merkki

  Fisher Price

  Lapsi oppii parhaiten leikkimällä

  Herman Fisher ja Irving Price päättivät 1930-luvulla luoda jotain uutta lelualalla. He näkivät suuren tarpeen erilaisille opettavaisille leluille. Miksei jokapäiväistä leikkiä voisi yhdistää lapsenomaiseen oppimiseen ja kehittymiseen? Näin alkoi tähän päivään jatkuva kehitys- ja suunnittelutyö opettavaisten lelujen parissa. Vuonna 1984 yhtiö otti valikoimiinsa myös tuotteita vauvoille. Fisher Pricen tavoite on tukea lapsia leikkisästi heidän kehityksessään. Ikäsopivien ja monipuolisten lelujen avulla isoksi kasvaminen on hauskaa!

  FISHER PRICE Näytä tunteesi-monsteri
  22,00 €
  Suositut merkit