Fisher Price-ihmetyöntekijä
Vaihtoehdot:
  • Fisher Price-ihmetyöntekijä
  • Fisher Price Wunder Werker maastoajoneuvo
  • Fisher Price Wonder -työntekijät Oldtimer
  • Fisher Price ihme työntekijän urheiluauto

Hinta
8,52 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A280201

EAN: 0887961762853

Fisher Price-ihmetyöntekijä
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"
Tämän rakennuspalikkaperiaatteeseen perustuvan leluleiriläisen avulla voit mennä seikkailunhaluiselle löytöretkelle! Tämä työntöauto on koottu 3 erillisestä osasta, jolloin myös matkailuauton ""kuljettaja"" on mukana. On myös parasta kerätä enemmän ajoneuvoja ja yhdistää komponentit toisiinsa - näin syntyy siistiä uusia luomuksia, jotka voivat kaataa minkä tahansa ihmetyöläisen kiskosarjan! Wunder Werker Welt voidaan siten laajentaa (lisäksi havainnollistetut ajoneuvot ja kiskosarjat saatavana erikseen.) Siellä missä kehitys tulee esille luovuus ja fantasia: Mielikuvitukselle ei ole rajoja, kun lapset keksivät viihdyttäviä tarinoita ajoneuvon ja hahmon kanssa. Suunnittelu ja rakentaminen: Esikoululaiset kouluttavat suunnittelutaitojaan ja rakennustaidojaan rakentamalla matkailuautoa ja yhdistämällä komponentit erilaisiin luomuksiin!
Tuotetiedot:
  • Ajoneuvoa voidaan ajaa nopeaa pelaamista varten ja se toimii myös kaikilla Wunder Werker -kiskoilla (kiskosarjat saatavana erikseen).
  • Sekoittamalla ja yhdistämällä muihin ajoneuvoihin syntyy viileitä uusia luomuksia (enemmän ajoneuvoja saatavana erikseen) .
  • Sisältää 3-osaisen matkailuauton ja 1-kuvion.
  • Muilla ajoneuvoilla, sarjoilla ja kiskoilla Wunder Werker Welt voidaan laajentaa haluamallasi tavalla! (Kaikki tuotteet myydään erikseen.)
  • Paristoja ei tarvita
  • 3-vuotiaista alkaen
HUOMIO: Ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. HUOMIO: Pieniä osia voidaan luoda."

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Fisher Price

Lapsi oppii parhaiten leikkimällä

Herman Fisher ja Irving Price päättivät 1930-luvulla luoda jotain uutta lelualalla. He näkivät suuren tarpeen erilaisille opettavaisille leluille. Miksei jokapäiväistä leikkiä voisi yhdistää lapsenomaiseen oppimiseen ja kehittymiseen? Näin alkoi tähän päivään jatkuva kehitys- ja suunnittelutyö opettavaisten lelujen parissa. Vuonna 1984 yhtiö otti valikoimiinsa myös tuotteita vauvoille. Fisher Pricen tavoite on tukea lapsia leikkisästi heidän kehityksessään. Ikäsopivien ja monipuolisten lelujen avulla isoksi kasvaminen on hauskaa!

Suosituimmat tuotteemme

Fisher Price-ihmetyöntekijä
8,52 €